Tiket dana – Ponedjeljak 11.09.2023

Srba331
10 rujna, 2023
1867 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Pogodili smo dva tiketa u nizu, tako da ovog puta “tražimo” nastavak ove sjajne serije. Za danas smo odabrali 3 fudbalske utakmice sa ukupnim koeficijentom 3,47. Evo naših predloga za Tiket Dana za 11.09.2023. godine.

18:00 / Armenia vs Croatia / UEFA EURO 2024 Qualifiers

Jermenija sasvim sigurno nije u rangu Letonije koju su Hrvati nedavno ponizili sa 5:0, tako da goste na ovom meču očekuje drastično teži zadatak. Jermenija je pre nekoliko dana bilo nadomak velike senzacije protiv Turske ali su Turci ipak nekako uspeli da dođu do izjednačujućeg gola i tako pokvare slavlje. Hrvatska jeste favorit i za očekivati je da će to na terenu i opravdati, ali mi verujemo da fudbaleri domaće reprezentacije mogu pružiti snažan i organizovan otpor.

Croatia Under 2.5 goals @ 1,52

20:45 / Slovakia vs Liechtenstein / UEFA EURO 2024 Qualifiers

Poraz od Portugala je stvorio pritisak za reprezentaciju Slovačke obzirom da im Luksemburg “diše za vratom”. Jasno je da je pobeda imperativ ali je ponekad veoma teško igrati mečeve protiv timova koji su potpuno rasterećeni i koji nemaju ozbiljnih takmičarskih motiva. A gosti su upravo u takovoj situaciji. Slovačka za sada ne briljira u ofanzivnom segmentu igre, što mi moramo iskoristiti. U poslednjem međusobnom duelu ovih timova su Slovaci jedva došli do pobede, a shodno formi domaćeg tima nismo previše uvereni da će ovog puta biti drastično ubedljiviji.

Slovakia Under 4.5 goals @ 1,41

20:45 / Portugal vs Luxembourg / UEFA EURO 2024 Qualifiers

Pomalo neočekivano Luksemburg je sakupio 10 bodova, pa je tako i dalje u igri da se izbori za drugo mesto u grupi J. Portugal u ovaj meč ulazi sa maksimalnim učinkom do sada i “tesnom” pobedom 1:0 protiv Slovačke, dok su gosti u sjajnom ritmu obzirom na tri uzastopna trijumfa. Portugal će najverovatnije biti oslabljen odsustvom Ronalda, tako da mi vidimo šansu da gosti izbegnu katastrofu na stadionu Algarve. Kvalitet je na strani domaćeg tima naravno, ali mnogo toga u domaćem timu zavisi od Ronalda, te ćemo pokušati “uhvatiti” iznenađenje.

Luxembourg +3.5 asian handicap @ 1,62

TIKET DANA 11.09.2023

Tip tiketa: Treble

Ukupna kvota: 3,47

Kladionica: 22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.