Tiket dana – ponedjeljak 12.12.2022

Srba331
11 prosinca, 2022
1347 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za ponedeljak 12.12.2022 čine tri fudbalska meča sa ukupnim koeficijentom 6,59.

17:30 Mura vs. Domžale, Slovenia 1

Poslednji meč u Slovenačkoj Prvoj ligi pred odlazak na pauzu. Mura ovu utakmicu ne dočekuje u naročito dobrom raspoloženju. I to iz dva razloga. Upali su u rezultatsku krizu, a ujedno i u golgetersku. Mura nije uspela da postigne gol na prethodne dve utakmice, što je veoma čudno ako znamo da su treća najefikasnija ekipa u ligi. U goste im dolazi Domžale, koji se probudio i krenuo ka trećem mestu na tabeli.

Gosti su u poslednjih pet mečeva došli do 10 bodova, čime su pokazali da su ih mnogi prerano potcenili. Oba tima igraju moderan i brz fudbal, s tim što je domaći tim imao problema u skorijem periodu kada su golovi u pitanju. Mura je inače kod kuće na 9 utakmica postigla 19 golova, tako da je suvišno govoriti o tome da li poseduju napadačke kvalitete ili ne.

Na 9 utakmica koje je Domžale odigrao u gostima je viđeno ukupno 25 golova, tako da je jasno da su ovo dve ekipe koje mogu “doneti” dosta golova. Jasno je da ovde biramo klađenje na golove.

Goals in both halves ( golovi u oba poluvremena 1+1+ ) @ 1,70

18:00 Nea Salamis vs. Karmitissa, Kipar 1

Prema projekcijama pre početka sezone, oba tima ispunjavaju ovosezonska očekivanja. I jedni i drugi su u plej aut zoni, i po svemu sudeći plej of će ostati nedosanjani san. Domaći tim je bio u dobrom ritmu, ali je upao u krizu iz koje još uvek nije pronašao izlaz. Nea Salamis je ekipa sa 4 poraza na prethodnih 5 mečeva, tako da je nejasno zašto i uprkos tome imaju epitet favorita protiv Karmiotisse.

Gosti imaju skroman tim ali su mnogo borbeniji čak iako to samo 9 postignutih golova ne pokazuje. Imaju samo jedan bod manje od protivnika, u boljoj su formi, i čini nam se da se nalaze u boljem raspoloženju. Više puta ove sezone su pokazali da mnogo bolje igraju kada nemaju nikakav pritisak. To se ne može reći za domaći tim. Da bi planovi o plasmanu u plej of ostali aktuelni, Nea Salamis ovde mora ići po sva tri boda.

To znači da moraju napadati od prvog minuta. I jedni i drugi su na poslednjih 5 utakmica primili po 10 golova, tako da se ne mogu pouzdati u svoje defanzivne sposobnosti. Ovde ima “materijala” za golove, naročito zbog toga što će jedan tim očajnički ići na pobedu.

Over 2.5 @ 2,19

21:00 Sunderland vs. WBA, Engleska Championship

Videćemo koliko je ova pauza prijala i jednima i drugima. Obzirom na trenutnu situaciju na tabeli, bodovi su mnogo potrebniji gostujućem timu. WBA je pre ove pauze uspeo da ostvari tri uzastopne pobede i napravi ozbiljan korak napred ka begu iz zone ispadanja.

Sunderland je prošlog vikenda uspeo da savlada kod kuće Millwall sa 3:0, i to mnogo lakše od očekivanog. Sada ih očekuje duel sa ekipom koja se grčevito bori za opstanak i koja igra mnogo “tvrđe” u odnosu na Millwall, pa nismo previše sigurni da će igrači domaćeg tima uspeti da uspostave kontrolu na terenu. Zbog duže pauze verujemo da gosti neće previše žuriti i da će biti strpljivi.

To bi se u mnogome moglo odraziti na broj golova na ovom meču, za koji smatramo da neće biti previše efikasan.

Under 2.5 @ 1,77


Koeficijent: 6,59

Kladionica: 
22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.