Tiket dana – ponedjeljak, 13.06.2022.

Dusan
12 lipnja, 2022
661 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Naš tiket dana je sastavljen od tri reprezentativna meča, gde smo fokus usmerili na Ligu Nacija, ali smo se osvrnuli i na završetak kvalifikacija za EURO U 21.

Evo naših predloga za Tiket Dana za ponedeljak 13.06.2022. godine

16:00 Kazakhstan vs. Slovakia, UEFA Nations League

Ove dve reprezentacije vode glavnu reč u borbi za osvajanje prvog mesta u grupi, i velike su šanse da će njihov međusobni duel dati odgovor na pitanje koja od ove dve reprezentacije će obezbediti plasman u Ligu B.

Ono što je karakteristično za Kazahstance i Slovake je da su u dosadašnjem delu takmičenja odigrali veoma dobro u odbrani, obzirom da su ukupno primili samo 2 gola n aukupno 6 odigrnih utakmica.

Pre nedelju dana je Kazahstan bio bolji od Slovačke u gostima sa 1:0, i mišljenja smo da će ovog puta Slovaci uzvratiti istom merom. Slovaci igraju veoma ofanzivno, i broj postignutih golova bi bio nogo veći da na prethodna tri meča nisu promašili jedno 6-7 veoma izglednih šansi za gol.

Očekujemo da će i na ovom meču vršiti konstantan pritisak ka gol protivnika od prvog minuta meča, i verujemo da će ovog puta biti mnogo precizniji.

2 do 4 gola / 1.53

18:00 Czech Republic vs. Andorra, EURO U21 Qualification

Još pre nekoliko kola je bilo jasno da će Česi plasman na EURO obezbediti sa druge pozicije na tabeli, dok je Andora u ovim kvalifikacijama igrala praktično rekreativno, imajući u vidu ostvareni rezultat.

Česi su na devet odigranih utakmica postigli 16 golova ( drugi najbolji rezultat u kvlaifikacijama ), dok je reprezentacija Andore na devet utakmica primila čak 21 gol.

Česi se od svojih navijača opraštaju na meču sa Andorom, i mišljenja smo da će dati sve od sebe da kvalifikacije završe na najbolji mogući način, što znači da od njih očekujemo demonstraciju razlike u kvalitetu.

U prvom duelu ovih ekipa su Česi u gostima bili uspešniji sa 3:0, a mi sada očekujemo još efikasnije izdanje domaćeg tima, koji je na 4 meča kod kuće postigao 9 golova.

Više od 1.5 golova u prvom poluvremenu / 1.83

 20:45 Iceland vs. Israel, UEFA Nations League

Velika se borba u grupi 2 vodi oko promocije u Ligu A, obzirom da Izraelci imaju samo 2 boda više od neugodnih Islanđana, a zbog suspenzije Ruske reprezentacije će u ovoj grupi svaka reprezentacija odigrati samo po 4 meča, što u mnogome smanjuje proctor za eventualne kikseve.

Izraelci su se pre desetak dana strahovito namučili protiv borbenih Islanđana, koji su do 5 minuta pre kraja imali vođstvo od 2:1, ali je Weissman golom u finišu utakmice uspeo da spasi svoju reprezentaciju šokantnog poraza.

Islanđani su protiv Albanije u prošlom kolu proustili veoma lepu priliku da zakomplikuju situaciju u borbi za prvo mesto, a kako dva meča pre kraja takmičenja imaju deficit od dva boda u odnosu na Izrael, stiče se utisak da su pod velikim pritiskom.

Iz tog razloga bi trebalo da naredni meč odigraju u mnogo mirnijem ritmu i da svoju šansu čekaju iz kontranapada i prekida, jer je evidentno da ofanzivno ne mogu parirati protivniku, tako da smo mišljenja da nas očekuje meč sa mnogo tenzija I prekida, a samim tim I manjim brojem golova.

Manje od 2.5 gola / 1.72

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE mozzartbet TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 4.82 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI GOTOVO 5 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica mozzartbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 30000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

Author Dusan