Tiket dana – Ponedjeljak 13.11.2023

Srba331
12 studenoga, 2023
2803 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za danas smo odabrali 3 fudbalske utakmice sa ukupnim koeficijentom 7,16. Zbog nešto viših koeficijenata ovaj tiket preporučujemo kao sistem 2/3. Evo naših predloga za Tiket Dana za ponedeljak 13.11.2023. godine.

16:00 / Nafta Lendava vs NK Bistrica / Slovenija 2. SNL

Domaći tim ide krupnim koracima ka plasmanu u elitni rang Slovenačkog fudbala, ali bez obzira na trenutnu lidersku pozicija ne sme doći do preranog opuštanja. Tim pre jer Beltinci i Primorje strpljivo čekaju svoju priliku. Nafta Lendava je gotovo po svim parametrima najbolji tim u ligi, a kada na to dodamo i činjenicu da domaći tim ima devet pobeda na poslednjih deset mečeva, jasno je zašto će ovde sve sem njihove pobede predstavljati iznenađenje. Očekuje ih duel protiv NK Bistrice koja igra veoma otvoreno ove sezone ( 3 gola prosečno po meču ), tako da ćemo ovde “ići” protiv tradicije međusobnih duela ova dva tima.

Prvo poluvreme 1-3 & Drugo poluvreme 1-3 golova @ 1,85

18:00 / Velež Mostar vs Zrinjski / Bosna i Hercegovina 1

Kako je u pitanju gradski derbi, sasvim razumno je za očekivati malo više tenzija, iako je prethodni derbi Zrinjski lagano rešio u svoju korist sa 3:0. Pogledom na istoriju međusobnih duela kada je Velež bio domaćin možemo primetiti manji broj postignutih golova, tačnije prethodna dva meča su završena sa po jednim postignutim golom. Velež je do sada na šest mečeva kod kuće primio samo četiri gola, i kada uzmemo u obzir sve navedeno mi ovde očekujemo nešto “tvrđu” utakmicu.

Prvo poluvreme 0-1 & Drugo poluvreme 0-1 golova @ 2,15

20:45 / Pescara vs Rimini / Italija Serija C – Grupa B

Pescara je do pre samo tri kola bila viđena kao veoma izgledan kandidat za osvajanje prvog mesta i “promociju” u Serie B, ali su usledila tri neočekivana poraza u nizu koja su ih odaljila od cilja. Pravo je vreme da se pokaže reakcija i da se zadrži “priključak” za vodećim timovima na tabeli obzirom da je njihov naredni protivnik Rimini koji se bori za opstanak. Pescara je jedan od najefikasnijih timova u ligi dok je Rimini ekipa sa najlošijim defanzivnim učinkom u ovom takmičenju, tako da ovde jednostavno moramo probati klađenje na golove. Trebalo bi ih biti.

Prvo poluvreme 1-3 & Drugo poluvreme 1-3 golova @ 1,80

TIKET DANA 13.11.2023

Tip tiketa: Treble ( Preporučujemo ovaj tiket kao sistem 2/3 )

Ukupna kvota: 7,16

( Kvote su bile validne u momentu objavljivanja tiketa – Nedelja 12.11.2023 13:00 )

Kladionica: Mozzartbet

Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.