Tiket dana – ponedjeljak 15.05.2023.

Sportske
15 svibnja, 2023
1329 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za ponedjeljak 15.05.2023 sastoji se od dve nogometne i jedne košarkaške utakmice sa ukupnim koeficijentom 3,54.

21:00 Levante vs Ibiza, Spain LaLiga 2

Ovo je “do or die” utakmica za Levante. Ako pobede večeras, domaći se vraćaju u borbu za povratak u LaLigu, dok bi neuspeh značio kraj snova o elitnom rangu imajući u vidu veliku konkurenciju.

Ibiza je lakše od očekivanog ispala iz lige i večeras nema nikakvih takmičarskih motiva, tako da bi domaći tim trebao imati inicijativu na terenu od prvog minuta. Verujemo da Levante večeras može završiti posao u prvih 45 minuta.

First Half Total Over 0.5 @ 1,36

20:45 Sampdoria vs Empoli, Italy Serie A

Sampdoria je odigrala ovu sezonu daleko ispod svih očekivanja i potpuno zasluženo je dobila kartu za Serie B. S druge strane, gostima je za matematičku potvrdu opstanka u ligi potreban još samo jedan bod u preostale četiri utakmice, tako da možemo reći da je Empoli ispunio sva očekivanja.

Kako ni jedni ni drugi praktično nemaju nikakav rezultatski pritisak ovo bi mogla biti utakmica u laganijem ritmu bez prevelikog pritiska u odbrani. Sampdoria je ekipa sa najlošijim defanzivnim učinkom u ligi, tako da je razumno na njihovim utakmicama očekivati golove. Barem jedan u prvih 45 minuta, i najmanje dva na meču.

BET BUILDER / 1ST Half Over 0 goals & Total Over 1 goals @ 1,66

18:00 Cedevita Olimpija vs Tajfun, Slovenia SKL

Domaći tim je uoči provg susreta morao da brine zbog duela sa FMP-om u ABA ligi, što jeu mnogome uticalo na učinak Cedevita Olimpije u prvoj utakmici. Tajfun je imao prednost čak 30 minuta, a onda je Cedevita Olimpija serijom 13-0 uspela da u potpunosti preokrene rezultat i dođe do pobede 81:74.

Sada domaći mogu mnogo rasterećenije odigrati i potvrditi prolazak u polufinale,a to znači da bi večeras mogli videti sav ofanzivni arsenal Cedevita Olimpije. Baš kao što je to FMP imao priliku videti pre 2 dana kada su popularni “Zmajevi” postigli 97 poena.

Total Over 157.5 @ 1,57

TIKET DANA

Vrijeme početka prve utakmice: 18:00

Ukupni tečaj: 3,54

Kladionica: BET365

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske