Tiket dana– ponedjeljak 15.08.2022.

Srba331
14 kolovoza, 2022
1232 Views
tiket dana

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za ponedjeljak 15.08.2022 godine

Liverpool vs. Crystal Palace, England Premier League, 21:00

Liverpool je već na početku ove sezone izgubio vrlo važne bodove u borbi za naslov, s obzirom da su igrači domaćeg tima odigrali samo 2:2 protiv Fulhama.

Liverpool je momčad koja ima zaista sjajnu obrambenu liniju i mislimo da će im biti jako teško igrati loše i primati lagane golove u drugom uzastopnom susretu.

S obzirom na njihove ambicije, vjerujemo da će dati sve od sebe da greške budu što manje, te očekujemo da će u potpunosti kontrolirati situaciju na terenu, što automatski znači da će ofenzivna linija gostiju imati dosta problema za postizanje izglednijeg pogotka. prilika.

Liverpool Clean Sheet ( 1.70 ) Liverpool ne prima gol

https://twitter.com/LFC/status/1558872329245151236?s=20&t=SB6SnmkWWfDoF0ujM1YvTQ

Zamalek vs. El Ismaily, Egypt Cup, 20:00

Nakon osvojene titule ekipa Zamaleka želi još jedan trofej, a na tom putu će morati eliminirati El Ismailyja u 1/8 finala Kupa Egipta. Očekuje nas dvoboj dviju momčadi koje igraju u potpuno suprotnom ritmu, s obzirom da je Zamalek momčad koja igra vrlo ofenzivno, dok je El Ismaily tijekom cijele sezone imao velikih problema s postizanjem golova.

El Ismaily je zabio samo 25 golova u 30 utakmica odigranih u prvenstvu, pa je evidentno da ofenzivno ne mogu parirati boljem protivniku, te da će im obrambeni segment igre biti primaran u ovom susretu.

Manje od 2.5 gola ( 1.76 )

https://twitter.com/ZSCOfficial_EN/status/1558872130288340993?s=20&t=k4dv2Klqoh30NveFf99Jvg

Verona vs. Napoli, Italy Serie A, 18:30

Prošle sezone Napoli je igrao najlošije u trenucima kada su imali najvažnije utakmice i to je naravno utjecalo na njihovu borbu za naslov.

Također, više su puta gubili bodove u “malim” utakmicama, pa im se to ne bi smjelo ponoviti ove sezone ako žele biti konkurentni u borbi za trofej.

Početak je sezone, a protivnik u prvom kolu im je Verona, momčad koju bi s obzirom na trenutnu razliku u kvaliteti ove dvije momčadi trebali pobijediti “s pola snage”. Iako su obje momčadi u posljednja 4 međusobna duela postigle golove, vjerujemo da će se ta tradicija prekinuti jer će obje momčadi sigurno ući s dosta opreza u utakmicu, a i Napoliju je veoma teško dati gol ako protivnika u ranoj fazi meča uvede u svoj ritam.

BTTS – NO ( 2.15 ) Oba tima daju gol – ne

https://twitter.com/sscnapoli/status/1558834273976832000?s=20&t=RyTFAgJAMA2J8ag4yXCOgA

Ukupni koeficijent: 6.43

KLADIONICA: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.