Tiket dana – ponedjeljak 20.06.2022.

Dusan
20 lipnja, 2022
660 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za ponedeljak 20.06.2022 godine

Usled slabije fudbalske ponude, naš tiket dana ovog puta dva meča iz Norveške i Perua, ali smo se ipak potrudili da pronađemo opklade za koje verujemo da imaju dovoljnu vrednost da bi bile dobitne.

18:00 Asane vs. Ranheim, Norway Eliteserien

Domaći tim je u ovom trenutku značajno bliži opasnoj zoni i ispadanju iz lige nego borbi za plej of, tako da je za Asane svaki bod veoma značajan, i nema sumnje da će na ovom meču pokušati da naprave veliko iznenađenje, obzirom da igraju protiv jednog od timova koji je među kandidatima za plasman u viši rang.

Najveći problem domaćeg tima je igra u odbrani, obzirom da su na devet mečeva do sada primili čak devetnaest golova ( od čega čak osam na poslednjih pet utakmica ), ali nam to istovremeno pokazuje da igraju veoma otvoreno.

Ranheim se nalazi u plej of zoni, ali su ambicije kluba da ipak pokuša da obezbedi direktan plasman u prvi ligu, a za tako nešto će im biti potrebna mnogo konstatnija forma. Do pre tri kola su bili u mini rezultatskoj krizi, a onda su na tri naredne utakmice uspeli da osvoje sedam bodova, i time pokazali da imaju mnogo više kvaliteta nego što to šesta pozicija na tabeli govori.

Ipak, u dosadašnjem delu šampionata nisu uspeli da pokažu raskošan ofanzivni potencijal kojim raspolažu, a mi mislimo da je duel protiv Asane-a idealna prilika da se to promeni, obzirom da domaći tim nema previše kvalitetnu defanzivnu liniju.

Njihovi međusobni dueli su tradicionalno veoma uzbudljivi i efikasni, pa je tako poslednjih sedam utakmica završeno sa najmanje tri gola, a kako su u ovom duelu bodovi potrebni i jednima i drugima, očekujemo žestok ritam od samog početka.

Over 2.5 / 1.52

22:00 Ayacucho vs. Sport Huancayo, Peru Liga 1

Gosti vode veliku borbu sa Melgarom oko osvajanja prvog mesta na tabeli, i uoči ovog meča imaju četiri boda manje, uz jedan odigran meč manje.

Sport Huancyo je uspeo da uhvati željeni ritam, i na poslednjih pet mečeva su igrači gostujućeg tima uspeli da osvoje deset bodova, uz gol razliku od deset postignutih i pet primljenih pogodaka, tako da nas malo začuđuje da kladionice na ovom meču njihovu pobedu plaćaju koeficijentom 2,30.

Ayacucho je na petnaest odigranih mečeva stigao do svega jedanaest bodova, i zauzima pretposlednje mesto na tabeli. Pažnju nam je privukao podatak da su u dosadašnjem delu šampionata postigli dvadeset tri i primili dvadeset sedam golova, što ih svrstava na treće mesto liste najefikasnijih timova u ligi.

Deluje da ove sezone igraju veoma rasterećeno bez previše rezultatskog pritiska, a takve ekipe su idealne za klađenje na golove. Na poslednjih pet mečeva su postigli šest i primili deset golova, dok su gosti postigli deset i primili pet golova, tako da nam to dovoljno pokazuje da su oba tima u “odličnom ritmu”, te stoga moramo iskoristiti odličan koeficijent od 1,80 za igru da će u ovom meču biti postignuta najmanje tri gola.

Over 2.5 / 1.80

 

 

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 2.74, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI GOTOVO 3 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan