Tiket dana – Ponedjeljak 22.01.2024

Srba331
22 siječnja, 2024
140 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za ponedjeljak 22.01.2024. odabrali smo 5 fudbalskih utakmica sa ukupnim koeficijentom 3,30.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 22.01.2024. godine.

TIKET DANA

18:00 – Gvineja Bisau vs Nigerija – AFCON

Razlika u kvalitetu je prevelika, tako da će sve sem sigurne pobede gostiju biti veliko iznenađenje. Pritom, Nigerija ima šansu da pobedom dođe do prve pozicije na tabeli, tako da mislimo da Gvineja Bisau nema neke naročite šanse večeras.

Nigerija 2 @ 1,25

20:45 – Brighton vs Wolves – Engleska Premier League

Njihovi međusobni dueli veoma često “donose” golove, tako da ćemo se mi kladiti na nastavak te tradicije. Ofanzivni “kapaciteti” i jednih i drugih su dovoljni za barem jedan gol u prvih 45 minuta.

Prvo poluvreme 1+ @ 1,30

21:00 – Granada vs Atletico Madrid – Španija La Liga

Ovo će biti vrlo teška gostujuća utakmica za Liverpool. Pogotovo zato što su bez Muhameda Salaha. Prošle sezone su ovdje doživjeli poraz, a sada Bournemouth igra vrlo dobro i mogu stvarati probleme svakoj momčadi. Rizikovaćemo jer očekujemo da Bournemouth danas napravi probleme Liverpoolu.

Atletico Madrid X2 @ 1,22

18:00 – Kayserispor vs Istanbulspor – Turska Super Lig

Domaći “moraju” prekinuti niz negativnih rezultata, i nekako se čini da je Istanbulspor idealan protivnik u ovom trenutku. Ipak, ovakve utakmice ponekad umeju stvoriti pritisak i to naročito za izglednog favorita, pa ćemo ovde pokušati sa malo rizičnijom opkladom.

2. poluvreme 0-2 gola @ 1,33

20:30 – Leganes vs Burgos – Španija La Liga 2

Ovo su dve ekipe relativno sličnog kvaliteta, s tim što su gosti u boljoj formi u ovom trenutku. Shodno tome verujemo da će ovo biti “tvrda” utakmica, što bi u ovom slučajo moglo mnogo više odgovarati ekipi Burgos-a.

Burgos +1.5 hendikep @ 1,25

TIKET DANA

Vrijeme početka prve utakmice: 17:30

Ukupni koeficijent: 3,30

Važna napomena: koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. (Ponedeljak 22.01.2024 09:00) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica:  22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.