Tiket dana – ponedjeljak, 24.01.2022.

Dusan
24 siječnja, 2022
398 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske i dve košarkaške utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za ponedeljak 24.01.2022. godine

15:00 East Bengal – Hyderabad, India ISL

East Bengal je ove sezone uz North East United najslabija ekipa u ligi, o čemu dovoljno govori podatak da su prvu pobedu ove sezone ostvarili tek u prošlom kolu. Hyderabad je jedan od kandidata za najviši plasman ove sezone, ali se trenutno nalaze u rezultatskoj krizi obzirom da su u seriji od tri uzastopna meča bez pobede.

Pored toga, na poslednjih pet mečeva na gostujućim terenima su osvojili samo četiri boda, tako da im je pobeda protiv East Bengal-a imperativ kako bi ostali u plej of zoni. Oba tima će na ovom meču ići na pobedu pa iz tog razloga očekujemo veoma ofanzivnu igru, a u prilog tome ide i činjenica da su sva tri njihova međusobna meča završena tako što su obe ekipe postizale po najmanje jedan gol.

Goals scored in both halves ( 1+1+ ) / 1,60  22bet

17:00 CSKA Moscow – Kalev/Cramo, VTB League Basketball

CSKA ovaj meč dočekuje na trećem mestu, i nakon jedanaest odigranih mečeva imaju skor od osam pobeda i tri poraza. U dosadašnjem delu takmičenja su postigli 929 i primili 745 poena, što znači da su njihovi mečevi sa prosekom od 152.2 poena po utakmici.

Kod kuće imaju tri pobede iz tri odigrana meča uz prosek od 172.3 poena , i evidentno je da mnogo bolje igraju u svojoj dvorani. U goste im dolazi Estonski Kalev koji je na devetom mestu na tabeli sa učinkom od tri pobede i šest poraza, uz prosek od 149.6 poena po utakmici.

CSKA je u blagoj rezultatskoj krizi obzirom na poraze od Zenita 81:68 u ligi i Milana u Euroleague 67:57, i potreban im je što pre prekid te negativne serije. Kalev je idealan protivnik da se povrati poljuljano samopouzdanje, a imajući u vidu veliku razliku u kvalitetu, očekujemo sigurnu i efikasnu pobedu Moskovskog tima.

Over 154.5 / 1,61  22bet

18:30 Asteras Tripolis – Smyrnis, Greece 1

Asteras se bori da obezbedi jednu od pozicija koje obezbeđuju plej of, u kome bi imali kakve takve šanse u borbi za plasman u kvalifikacije za Ligu Konferencija iduće sezone, i ovaj meč dočekuju na osmom mestu na tabeli sa 23 osvojena boda nakon sedamnaest odigranih mečeva.

Na svom terenu imaju učinak od pet pobeda, jednog remija i tri poraza, uz skroman gol količnik od jedanaest postignutih i sedam primljenih golova. Protivnik im je poslednjeplasirani tim šampionata Smyrnis, koji je na šesnaest mečeva uspeo da dođe do samo jedne pobede, uz samo 7 postignutih i čak 27 primljenih golova.

Smyrnis je na strani na sedam utakmica primio 18 golova, što dovoljno pokazuje njihove defanzivne kvalitete. Očekujemo meč u sporijem ritmu i to naročito od gostujućeg tima, tako da smo mišljenja da će se pitanje pobednika rešavati u drugom poluvremenu, gde bi domaći tim trebao doći do najmanje jednog gola.

Second half Over 0.5 goals / 1,32  22bet

21:00 Studentski Centar – Split, ABA League Basketball

Studentski Centar je na dvanaestom su mestu na tabeli sa pet pobeda iz četrnaest mečeva, i još uvek nisu toliko ugoženi u borbi za opstanak, obzirom da imaju dve pobede više od Krke i tri od Splita. Ove sezone postižu 81.2 poena u proseku, a na domačim mečevima su još efikasniji i protivnicima ubacuju 84.9 poena prosečno.

Split je na poslednjem mestu na tabeli sa samo dve pobede do sada, a uz to su i jedna od najslabijih defanzivnih ekipa u ligi sa prosekom od 82.3 primljena poena po utakmici, dok na strani primaju 85 poena po meču.

U prvom delu sezone je u Splitu ekipa Studentskog Centra slavila sa 101:94, a imajući u vidu da su „Studenti“ kod kuće ekipa koja igra veoma brzo i na veliki broj poseda, možemo očekivati još jedan njihov efikasan meč. U prošlom kolu su Partizanu ubacili 83 poena, tako da je to još jedan razlog više da verujemo da će sutra biti na prepoznatljivom nivou.

Studentski Centar Over 76.5   /  1.284 22bet

BROJ PAROVA: 4

UKUPNA KVOTA: 4.366

KLADIONICA: 22bet

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA, ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 4.366, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 4 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan