Tiket dana – ponedjeljak, 25.04.2022.

Dusan
25 travnja, 2022
697 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za ponedeljak 25.04.2022. godine

18:00 Krasnodar – Zenit, Russia Premier League

Krasnodar juri poslednji voz u borbi za četvrtu pozciiju, dok Zenit želi da četiri kola pre kraja ode na velikih plus šest u odnosu na Moskovski Dinamo. Tako bi se u najkraćim crtama mogla opisati situacija uoči ovog meča, što nam garantuje značajno veću dramu u odnosu na ono što kladionice predviđaju.

Zenit je ove sezone ostvario najskromniji učinak na strani u poslednjih deset godina što se tiče broja golova, i na dvanaest utakmica su postigli svega devetnaest golova, tako da će Krasnodar strpljivom igrom itekako moći da parira favorizovanom protivniku. Verujemo u nešto slabije golgetersko izdanje gostiju, tim više jer je stadion u Krasnodaru za njih poslednjih godina „vruć teren“.

Zenit Team Total Under 2.5 ( 1.62 )

20:45 Sassuolo – Juventus, Italy Serie A

Jedan od poslednjih mečeva 34. runde italijanskog šampionata odigraće dve ekipe koje igraju ove sezone u totalno različitom ritmu. Sassoulo je ekipa koja forsira veoma otvoren i brz fudbal, dok je Juventus druga najbolja defanzivna ekipa u ligi koja ne voli preterano brz ritam.

Porazom Rome je ekipa Juventus-a jednom nogom u Ligi Šampiona, ali bi svakako eventualnim trijumfom večeras mnogo ranije rešili mnoge nedoumice oko te četvrte pozicije. Domaći tim ne može ni gore a ni dole, pa je za njih ovo praktično rekreativna utakmica.

Očekujemo da će Juventus ponovo maksimalno usporiti ritam meča, i da će najverovatnije jednim golom pokušati da reše pitanje pobednika. Gosti imaju dosta problema sa izostancima igrača, pa je to još jedan razlog više da možemo očekivati nešto mirniji meč.

Under 3.5 ( 1.55 )

21:00 Almeria – Gijon, Spain Segunda

Situacija uoči ovog meča je više nego jasna – Almeria ima zaostatak od dva boda u odnosu na drugoplasirani Valladolid, i samo pobeda protiv Gijon-a ostavlja ekipu trenera Rubi-ja u konkurenciji za osvajanje drugog mesta na tabeli.

Objektivno gledano, Almeria je u ovom trenutku dosta kvalitetnija ekipa, koja na domaćem terenu igra zaista sjajno ( trideset devet osvojenih bodova na osamnaest odigranih utakmica, uz gol razliku od trideset tri postignuta i četrnaest primljenih golova ), pa iz tog razloga verujemo da neće propustiti ovako lepu priliku da se približe direktnom plasmanu u viši rang.

Najbolji strelac ekipe Sadiq se već neko vreme nalazi u golgeterskoj krizi, i pravo je vreme da se vrati u prepoznatljivi ritam, a kada je on raspoložen za igru, Almeria gotovo sigurno pobeđuje.

Almeria ( 1.52 )

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 20bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA, ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 3.89, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI GOTOVO 4 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 20bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 100 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

20bet Kladionica

5/5
  • Veliki broj ponuđenih sportova i kladioničarskih marketa
  • Konkurentni tečaji i niske margine
  • Kriptovalute su prihvaćene
  • Korisnička podrška dostupna 24/7
  • Lak i logična navigacija kroz sajt
  • Niski limiti za isplate
  • Visoki uslovi iskorišćavanja nekih bonusa i promocija
100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

Author Dusan