Tiket dana – ponedjeljak 26.12.2022

Srba331
26 prosinca, 2022
1369 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za ponedjeljak 26.12.2022 sastoji se od pet nogometnih utakmica sa ukupnim koeficijentom 3,85. Također smo pripremili još nekoliko bonus tiketa.

13:00 Watford vs. Millwall, Championship

Watford je kod kuće osvojio 20 od ukupno 37 bodova, uz samo 10 primljenih golova. S druge strane, Millwall je na 11 mečeva u gostima osvojio samo 9 bodova, što je drugi najlošiji učinak u ligi. Takođe, Milwall ima mnogo ofanzivnih problema na gostujućim terenima ( 10 postignutih golova na 11 utakmica ), a kako Watford nije primio gol na poslednja četiri meča, nismo optimisti da Millwall ovde može do pozitivnog rezultata.

Watford 1X @ 1,31

13:30 Brentford vs. Tottenham, Premier League

Iako tradicija međusobnih duela pokazuje da Brentford nimalo ne odgovara ekipi Tottenhama, Tottenham bi ovaj meč morao rešiti u svoju korist. Najpre jer će Conte nakon dužeg vremena imati gotovo najjači igrački kadar na raspolaganju, ako izuzmemo Richarlisona. Brentford ove sezone mnogo bolje igra kod kuće, i prima prilično mali broj golova na meču ( 1 prosečno ), što ukazuje na to da ovde neće biti previše akcije na terenu. Individualni kvalitet gostiju bi trebao biti dovoljan da Tottenham “preživi” ovo teško gostovanje.

Tottenham X2 @ 1,35

16:00 Crystal Palace vs. Fulham, Premier League

Duel dva tima gde bi prednost vrlo lako mogao imati onaj tim koji igra prilično dobro pred svojim navijačima. A to je Crystal Palace, koji je najveći broj bodova osvojio kod kuće i ima niz od tri uzastopne pobede. U goste im dolazi Fulham koji na gostovanjima ima mnogo “defanzivnih rupa”, koje bi čak i skromna ofanzivna linija Crystal Palace-a mogla kazniti. Ako Mitrović ne bude igrao, šanse da Fulham dođe do bodova postaju minimalne. U tom slučaju verujemo da će drugo poluvreme biti mnogo dimaničnije.

Drugo poluvreme 1+ golova @ 1,27

16:00 Leicester vs. Newcastle, Premier League

Newcastle ove sezone igra neočekivano dobro, i ako ovako nastavi biće ozbiljan kandidat za plasman u Ligu Šampiona. Gosti imaju samo 1 poraz na 15 utakmica, što je impresivan podatak ako znamo koliko je Premier League zahtevno takmičenje. Leicesteru će po svemu sudeći sredina tabele biti krajnji domet ovog puta. Igraju prilično otvoreno bez posebnog fokusa na defanzivni segment igre, pa smo malo začuđeni time što kladionice njihovu pobedu na ovom meču plaćaju koeficijentom malo većim od 3. Newcastle je mnogo ozbiljnija ekipa koja ima “gvozdenu” odbranu i koja ume da nametne kontrolu na terenu. Leicester će ovde imati snage saom za jedno poluvreme, i verujemo da će ih gosti “slomiti” u drugih 45 minuta.

Drugo poluvreme 1+ golova @ 1,25

16:00 Royale Union SG vs. Oostende, Jupiler Pro League

Iako Royale Union SG ima samo tri poraza do sada i nalazi se u lepoj seriji mečeva bez poraza, mišljenja smo da će do plej ofa teško zadržati drugo mesto na tabeli. U poslednje vreme deluju neubedljivo i “pobedđuju na silu”, što je duel protiv Oostende-a u Kupu pre nekoliko dana odlično pokazao. Domaći tim je samo dva puta stvorio ozbiljniju šansu iz toga postigao 2 gola, dok je Oostende dominirao u svim ostalim segmentima igre. Oostende se grčevito bori za opstanak i svaki bod im je ekstremno važan. Kako se očekuje nešto lošije vreme u Belgiji, mišljenja smo da bi gosti mogli usporiti tempo meča i odigrati meč na manji broj golova, što njima u ovom trenutku mnogo više odgovara. Oostende je pre nekoliko dana video kako treba da odigra protiv Royale Uniona, i smatramo da će gosti ovde pružiti ozbiljan otpor.

Oostende +2.5 AH @ 1,37

Tiket dana

Watford vs. Millwall / Watford 1X
Brentford vs. Tottenham / Tottenham X2
Crystal Palace vs. Fulham / Drugo poluvreme 1+ golova
Leicester vs. Newcastle / Drugo poluvreme 1+ golova
Royale Union SG vs. Oostende / Oostende +2.5 AH

Koeficijent: 3,85
Kladionica: 22BET

BONUS TIKETI

#1

Everton vs. Wolves / BTTS NO 1.80
Leicester vs. Newcastle / 1+ & 1+ 1.77
Southampton vs. Brighton / 1X 1.71

Koeficijent: 5,45 + SISTEM 2/3 – Koeficijent: 3,03 – 9,29

#2

Charleroi vs. Anderlecht / 1+ & 1+ 1.70
Middlesbrough vs. Wigan / 1+ & 1+ 1.90
MK Dons vs. Forest Green / 1+ & 1+ 1.85

Koeficijent: 5,98 + SISTEM 2/3 – Koeficijent: 3,15 – 9,89

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.