Tiket dana – ponedjeljak 27.03.2023.

Srba331
27 ožujka, 2023
1743 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za ponedjeljak 27.03.2023 sastoji se od tri fudbalska i jednog teniskog meča sa ukupnim koeficijentom 3,22.

21:30 Hurkacz vs Mannarino, ATP Miami

Hubert Hurkacz jedan je od boljih tenisača današnjice, što dovoljno potvrđuje njegova pozicija broj 9 na ATP listi. S obzirom na relativno slabiju konkurenciju na ovom turniru, ovo bi mu trebala biti dobra prilika da pokuša doći do trofeja, no protiv Mannarina će morati biti puno koncentriraniji nego što je to bio slučaj prije dva dana u dvoboju s Kokkinakisom kada je na terenu je proveo 3 i pol sata. Ovaj put očekujemo njegovu reakciju, i vjerujemo da mu trijumf protiv igrača koji zauzima 62. mjesto na ATP listi neće biti problem.

Hurkacz 1 @ 1.33

20:45 Crna Gora vs Srbija, EURO Kvalifikacije

S obzirom na to da se radi o “lokalnom derbiju”, za očekivati ​​je da će i jedni i drugi u ovaj susret ući malo opreznije nego inače. Individualna kvaliteta je svakako na strani gostiju, a kako domaći nemaju baš kvalitetan ofenzivni arsenal, vjerujemo da će se malo više posvetiti obrani svog gola te da će strpljivo čekati priliku. Ovakve utakmice vrlo često donose veliku napetost na terenu, tako da ovdje ne očekujemo previše golova.

0-3 gola @ 1.25

20:45 Nizozemska vs Gibraltar, EURO Kvalifikacije

Domaći moraju pokazati reakciju nakon uvjerljivog poraza od Francuske u prvom kolu. A čini se da je utakmica protiv Gibraltara idealna prilika za to. O razlici u kvaliteti između ovih momčadi suvišno je govoriti, pa je samo pitanje s koliko golova u mreži će se gosti vratiti kući. Iako su Nizozemci oslabljeni izostankom nekoliko bitnih igrača, vjerujemo da mogu barem 5-6 puta “razbiti” slabu obranu gostiju.

1 poluvreme 2+ golova & 2 poluvreme 2+ golova @ 1.50

20:45 Austrija vs Estonija, EURO Kvalifikacije

Austrijanci su pobjedom protiv Azerbajdžana 4:1 najavili borbu za prvo mjesto u skupini. U tom susretu mogli smo vidjeti njihovu apsolutnu dominaciju na terenu, a kako je Estonija znatno slabiji protivnik, nema razloga da se to ne ponovi i večeras. Domaća momčad igra u brzom ritmu i ultraofanzivno, pa će obrana Estonije imati vrlo težak zadatak zaustaviti Sabitzera i Baumgartnera. Ovdje bi trebalo biti golova.

1 poluvreme 1+ golova @ 1.29

Koeficijent: 3,22

Kladionica: 22BET

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.