Tiket dana – ponedjeljak, 27.06.2022

Dusan
27 lipnja, 2022
530 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Uprkos znatno slabijoj ponudi, uspeli smo da pronađemo tri opklade iz tri manje poznate fudbalske lige, ali je koeficijent dovoljan da bi se ostvario sasvim solidan profit.

Evo naših predloga za Tiket Dana za ponedeljak 27.06.2022 godine

Phnom Penh Crown vs. Viettel, AFC Cup, 12:00 CET

AFC Cup je pravi sinonim za golove, a nadamo se da će tako biti i ovog puta. Domaći tim je u prvom meču poražen sa 4:3, dok su gosti trijumfovali rezultatom 5:1. Verujemo u golove u ovom meču zato što se u AFC Cup-u gotovo nikakva pažnja ne obraća na odbranu.

Igra se u veoma brzom ritmu i bez puno prekida, što u ovom trenutku mnogo više odgovara ekipi Viettel-a. Gostujući tim je mnogo kvalitetniji, i očekujemo da to na terenu i pokažu.

Over 2.5 / 1.40

Douglas Haig vs. Central Norte, Argentina Torneo Federal, 18:45 CET

U ponedeljak nas očekuje veoma zanimljiv duel dve ekipe koje se bore za plasman u viši rang, a koje istovremeno imaju zaista sjajan defanzivni učinak. Douglas Heig je do sada primio samo 9 golova, a Central Norte 6, tako da su jasni njihovi defanzivni kvaliteti.

Obzirom da se obe ekipe bore za što bolju poziciju pred plej of, ovog puta očekujemo mnogo otvoreniji meč. Domaći tim je kod kuće postigao 11 golova, a kako na poslednja dva meča na domaćem terenu nisu uspeli da postignu gol, pravo je vreme za reakciju.

Over 1.5 / 1.60

St. Patricks vs. Shamrock Rovers, Ireland Premier Division, 20:45 CET

Bez obzira na razliku u kvalitetu koja je trenutno na strani gostujućeg tima, očekujemo da će ekipa St.Patricks-a pružiti ozbiljan otpor. Igraju veoma solidno na domaćem terenu, dok se Rovers-i „muče“ na gostovanjima, i to može biti značajan faktor.

Upravo zato očekujemo veoma ofanzivan ritam domaće ekipe, jer bi jedan gol u prvom poluvremenu mogao odrediti dalji tok meča. Iako su njihovi mečevi tradicionalno sa manjim brojem golova, mišljenja smo da će ovog puta biti potpuno drugačija situacija.

Obe ekipe poseduju kvalitet za postizanje po barem jednog gola, a i pravo je vreme da se Rovers-i vrate u prepoznatljivi ritam.

Over 1.5 / 1.38

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE mozzartbet TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 3.09 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 3 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica mozzartbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 30000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan