Tiket dana – ponedjeljak 30.01.2023

Srba331
30 siječnja, 2023
1846 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za ponedjeljak 30.01.2023 sastoji se od četiri nogometne utakmice. Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

20:00 Asteras vs Panathinaikos, Greece 1

Pre samo 45 dana je delovalo da će Panathinaikos rutinski sačuvati prvo mesto na tabeli pred početak plej ofa. Međutim, usledila je serija lošijih rezultata, i gosti ovaj meč dočekuju kao drugoplasirana ekipa. U poslednja 3 kola su imali 2 mečva protiv direktnih konkurenata AEK-a i PAOK-a, i oba meča su izgubili. Sada imaju 2 boda manje od AEK-a, a kako je prvo mesto imperativ, pobeda protiv slabašnog Asterasa se ne dovodi u pitanje.

Asteras je na 11. mestu i za opstanak u ligi će se boriti kroz plej aut. Ipak, u ovoj ligi ima nekolikol slabijih ekipa od njih, pa smo mišljenja da će relativno lako sačuvati prvoligaški status. Domaći tim je u seriji od tri meča bez pobede, a ono što može brinuti naviječe ovog kluba je činjenica da njihov tim u poslednje vreme nije imao težak raspored, pa su tako slabiji rezultati jasan znak da je Asteras u krizi.

Iako oba tima ne briljiraju u poslednje vreme, prednost moramo dati gostima koji imaju neuporedivno kvalitetniji igrački kadar, a i mnogo veće ambicije. Bez obzira na to što tradicija međusobnih duela pokazuje da se Panathinaikos muči protiv Asterasa, verujemo da će gosti pronaći dovoljno snage da ovde trijumfuju i da se vrate na prvo mesto. Neuspeh u ovoj utakmici bi za njih značio i opraštanje od prve pozicije na tabeli.

Panathinaikos 2 @ 1.95

https://twitter.com/paofc_/status/1620000094677508101?s=20

20:45 Udinese vs Verona, Serie A

Udinese je na sedmom mestu uoči ove utakmice, i nalazi se na mestu koje “vodi” u Ligu Konferencija. Međutim, zbog promenjive forme, Udinese ima prednost od samo jednog boda u odnosu na nekoliko direktnih konkurenata u borbi za sedmo mesto, tako da će imati velikih problema da to mesto i zadrži.

Verona je trenutno u zoni ispadanja sa 6 bodova manje od Spezie. Nakon užasno lošeg starta, u poslednje vreme su uspeli da se “probude”, i imaju 2 pobede na poslednja 3 meča. Inače, Verona je u prvih 16 kola upisala samo 1 pobedu.

Zbog domaćeg terena je Udinese favorit, ali moramo reći da fudbaleri ovog tima nisu ostavili previše sjajan utisak u poslednje vreme. U prošlom kolu su čak i zaslužili poraz od Sampdorije, ali ekipa iz Đenove nije uspela da iskoristi nijednu od mnogobrojnih izglednih prilika. Po trenutnoj formi, Udinese i Verona su dve izjednačene ekipe, pa shodno tome bi nerešen rezultat bio najprikladnije rešenje za ovu utakmicu, uz po barem jedan gol sa obe strane. Iako je autsajder, Verona je itekako sposobna da zatrese mrežu domaćih, tako da mi smatramo da će u ovoj utakmici oba tima postići gol.

Oba daju gol @ 1.86

https://twitter.com/Udinese_1896/status/1619772364278956034?s=20

21:00 Villarreal vs Rayo Vallecano, La Liga

Iako Villareal ima 4 pobede na prethodnih 5 mečeva, ne možemo reći da domaći tim igra dobro u poslednje vreme. Villareall je nedavno poražen od Real Madrida u Kupu sa 3:2 i pored prednosti od 2:0, a pre nedelju dana je jedva savladao Gironu sa 1:0. Domaći su i dalje blizu četvrtog mesta i Lige Šampiona, ali će im u nastavku sezone biti potrebna mnogo ubedljivija igra kako bi stigli do cilja.

Rayo Vallecano je na poziciji broj 9 ssa 5 bodova manje od Villarreala, ali nije u dobroj formi u poslednje vreme. To najbolje pokazuje samo 5 osvojenih bodov a na poslednjih 5 utakmica. Uprkos veoma sknim rezultatima, moramo reći da Rayo Vallecano mnogo bolje igra u gostima, gde nema poraz poslednja 4 meča.

Domaći će se boriti za nastavak serije pobeda, dok gosti žele da započnu niz pozitivnih rezultata i da se približe mestu koje vodi u Evropu. Kako Villarreal nije previše ubedljiv u poslednje vreme a gosti imaju mnogo motiva da odigraju dobro, smatramo da bi u ovoj utakmici i jedni i drugi mogli do barem jednog gola. Tradicija međusobnih duela pokazuje da su dueli ove dve ekipe sa dosta golova, tako da ćemo probati da opcijom da će se utakmica završiti sa najmanje 3 gola.

3+ @ 1,97

https://twitter.com/VillarrealCFen/status/1619983895256043521?s=20

21:00 Zaragoza vs Ponferradina, La Liga 2

Zahvaljujući nešto boljim rezultatima na početku sezone, Zaragoza je za sada izbegla direktnu borbu za opstanak, ali i dalje nisu sigurni. To kažemo jer je domaći tim na poslednje 4 utakmice osvojio samo 4 boda. Zaragoza ima 4 boda više od prvog tima u zoni ispadanja ( njihov naredni protivnik Ponferradina ), tako da ova utakmica ima epitet derbija.

Ponferradina je u poslednje vreme imala relativno težak rasopred, tako da je ovo konačno jedna od utakmica na kojima gosti imaju realnih šansi za osvajanje bodova. Ponferradina nije postigla gol na prethodna 2 meča, tako da sada mora pokazati reakciju, jer bi još jedan neupseh mogao imati velike posledice po njih.

Zanimljivo je da obe ekipe igraju mnogo bolje u gostima, a ujedno i mnogo efikasnije. Ponferradina je na 12 mečeva izvan svog stadiona primila 17 golova, tako da bi ovo vrlo lako mogla biti utakmica na kojoj ćemo videti dosta golova. Tim pre što i jedni i drugi imaju imperativ pobede. Verujemo u ofanzivan ritam i jednih i drugih od prvog minuta, i smatramo da bi bez većih problema mogli videti po najmanje 1 gol u oba poluvremena. To uopšte nije nerealno, jer su ovo dva tima veoma sličnog kvaliteta.

1+&1+ @ 2,13

https://twitter.com/RealZaragoza/status/1619983763097935872?s=20

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Kladionica: 22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.