Tiket dana – srijeda, 01.06.2022.

Dusan
1 lipnja, 2022
649 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Srijeda 01.06.2022. je dan kada startuje novo izdanje UEFA Lige Nacija, a sve reprezentacije odigraće po četiri utakmice u tekućem mesecu. Prvog dana juna biće odigran i polufinalni meč evropskog baraža za plasman na Svetsko prvenstvo, a na programu su i četvrtfinalni dueli na ovogodišnjem Roland Garrosu. Sve u svemu, materijala za tiket je puno, a mi smo selektirali tri interesantna tipa.

13:30 Iga Swiatek – Jessica Pegula, WTA Roland Garros

Poljska teniserka Iga Swiatek igra fantastično, kako tokom čitave sezone, tako i na Roland Garrosu. Njen niz pobeda je zaista impresivan – nije izgubila na poslednja 32 meča, a u ponedeljak je po prvi put prepustila jedan set protivnici.

No, ona je na kraju savladala Zheng Qinwen sa 2:1 i zakazala četvrtfinalni okršaj protiv Jessice Pegule. U prva četiri kola rutinski je pobedila sve rivalke, a jedino je Danka Kovinić uspela da joj pruži malo jači otpor.

Sa druge strane, američka igračica je do osam najboljih na Otvorenom prvenstvu Francuske došla preko Rumunke Irine Begu, koju je dobila sa 2:1. Ona je provela više vremena na terenu od Poljakinje, a već u drugom kolu izgubila je jedan set od Anheline Kalinine.

Iako Pegula ima dobru sezonu na šljaci, nivo na kojem je Iga Swiatek trenutno je apsolutan u ženskom tenisu. Mišljenja smo da će poljska teniserka obezbediti plasman u finale bez bilo kakve drame.

Total Under 19.5 / 1.72

18:00 Poland – Wales, UEFA Nations League

Premijernu utakmicu u novom izdanju UEFA Lige Nacija odigraće Poljska i Vels. Domaća selekcija dočekuje ovaj meč u dobrom raspoloženju, budući da je obezbedila plasman na Mundijal. U aprilskom baražu bili su bolji od Švedske, pa će im ovaj ciklus takmičenja poslužiti kao jaka provera pred novembarsku smotru najboljih svetskih reprezentacija.

Poljski selektor nema većih problema sa povređenim igračima, tako da će najjača postava predvođena Robertom Lewandowskim zaigrati od prvog minuta duela na stadionu u Vroclavu.

Sa druge strane, Vels još uvek nije obezbedio učešće na Mundijalu. Pred njima je finalni meč baraža, koji je na programu u nedelju, a u kojem čekaju boljeg iz duela Škotska – Ukrajina. Duel sa Poljacima biće generalna proba za Velšane, a prema dostupnim informacijama i “Zmajevi” će biti kompletni u ovom meču, sa Garethom Baleom u napadu.

I Poljaci i Velšani važe za tvrde ekipe, koje retko primaju, ali retko i daju golove, pa treba očekivati ne preterano efikasan meč, sa malim brojem prilika za gol.

Total Goals Under 2.5 / 1.64

20:45 Scotland – Ukraine, FIFA World Cup 2022 Qualification

Pred reprezentativcima Škotske i Ukrajine je najvažniji meč u ovom reprezentativnom ciklusu. Odlazak na Mundijal bio bi kruna četvorogodišnjih nadmetanja, pa nema sumnje da i jedni i drugi žarko žele plasman u Katar.

Obe nacionalne selekcije odigrale su veoma dobre kvalifikacije i završile druge u svojim kvalifikacionim grupama. Škoti su “gledali u leđa” Dancima, a Ukrajinci Francuzima, pa svoje mesto vrebaju kroz doigravanje.

Očekujemo da i jedni i drugi zbog važnosti meča uđu rezervisano u ovaj okršaj, te smatramo da nećemo videti previše gol šansi. I jedni i drugi trudiće se da pre svega osiguraju svoj gol, pa neće igrati sa previše igrača u završnoj trećini terena.

Mišljenja smo da su velike šanse da se na ovom meču igraju i produžeci i očekujemo da ukupan broj golova u zbiru ne bude veći od dva.

Total Goals Under 2.5 / 1.5

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA VEOMA DOBRIM KOEFICIJENTOM 4.26, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI SOLIDNA 32 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan