Tiket dana – srijeda 03.08.2021

Sportske
3 kolovoza, 2021
556 Views
tiket dana

Za danas smo Vam spremili tiket sa mecevima treceg kola kvalifikacija za Ligu Sampiona. Odabrali smo tri mece za koja smatramo da imaju najvecu sansu za prolaz, a kombinacijom ovih meceva na tiketu se dobija zaista odlican koeficijent.

19:00 Sparta Prag – Monako, Champions League Qualification

Sparta iz Praga je u drugom kolu uspela da preskoci Rapid iz Beca, uprkos porazu u prvom mecu. U revansu na svom stadionu su drugim golom u 81. minutu uspeli da dodju do 2:0, i to je bio rezultat koji ih je odveo u narednu rundu kvalifikacija. Za vikend su u prvenstvu Ceske ubedljvo savladali Liberec u gostima sa 5:0, i napravili sjajnu uvertiru pred mec sa Monakom. Odigrali su vec 4 takmicarske utakmice od pocetka sezone, i to moze biti prednost za njih u ovom momentu. S druge strane Monaku je ovo prva takmicarska utakmica u sezoni 21/22 i na prvom mecu imaju tesko gostovanje protiv Sparte. Nominalno su favoriti u ovom dvomecu, ali mislimo da ih ceka jako tezak posao u dvomecu sa Cesima. Obzirom na vaznost utakmice za oba tima, nas izbor za ovaj mec je da ce biti malo golova, tacnije najvise 3.

Under 3,5 @1,39 / meridianbet

20:00 PSV – Midtjylland, Champions League Qualification

Ubedljiv je bio PSV protiv Galatasaraja u drugom kolu kvalifikacija, i Holandjani su prosli dalje pobedivsi u dvomecu ukupnim rezultatom 7:2. Posle 5:1 u Ajndhovenu, u Istanbulu je bilo 2:1 za PSV, i apsolutno zasluzeno je PSV obezbedio dvomec sa Danskim Midtjylland-om. Tandem Zahavi – Gotze se pokazao kao veoma ubojit, i odbrana Danaca ce imati strasno tezak zadatak da zaustavi njih dvojicu. Midtjylland je na jedvite jade eliminisao Seltik, i to nakon produzetaka golom u 94. minutu. U oba meca je posle 90 minuta bilo 1:1, i videlo se da Midtjylland ima problema sa realizacijom. PSV je apsolutni favorit kako u ovom mecu tako i za prolazak dalje, pa cemo verovatno gledati ofanzivu PSV-a od samog pocetka i realno je ocekivati golove na ovom mecu.

Goals scored in both halves – YES @1,53 / meridianbet

21:00 Crvena Zvezda – Sheriff Tiraspol, Champions League Qualification

Nakon nesto slabijeg starta sezone i zaostatka od jednog gola posle prvog meca sa Kairatom, Zvezda je u Beogradu doslovno ponizila Kazahstanski tim sa 5:0. Objektivno govoreci koliko je Zvezda napadala, ne bi bilo nerealno da je na kraju meca na semaforu pisalo 8:0. Proradio je napad Beogradjana bas kad je trebalo, a sjajan napadacki ritam su potvrdili u subotu u prvenstvu Srbije postigavsi 3 gola protiv Spartaka. Sheriff je krenuo od prvog kola kvalifikacija, i do sada su preskocili Albansku Teutu ukupnim rezultatom 5:0, i Jermenski Alashkert sa 4:1. Mozda ove pobede zvuce i deluju ubedljivo, ali pred duel sa Zvezdom nista ne znace jer je Zvezda bar 3 klase iznad Teute i Alashkerta. Ocekujemo da ce se Sheriff braniti i pokusati da ostvari povoljan rezultat pred revans u Moldaviji, ali misljenja smo da ce jako tesko uspeti da odole Zavezdinom napadu i sacuvaju mrezu netaknutom. Crvena Zvezda ima kvalitetnu ekipu kojoj je potrebno samo malo vremena da udje u ritam,a onda krecu da “melju” protivnika. Ocekuje se bar 20000 navijaca koji ce im biti dodatni vetar u ledja i verujemo da ce Zvezda vec u prvom mecu pokusati da resi pitanje prolaska u narednu rundu.

Zvezda pobedjuje i bice najmanje 2 gola na mecu @1,71 .meridianbet

UKUPNA KVOTA: 3,64
KLADIONICA: meridianbet

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača
Author Sportske