Tiket dana – srijeda, 06.07.2022.

Dusan
6 srpnja, 2022
376 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Srijeda 06.07.2022. je ne previše inspirativan dan kada je ponuda za sportsko klađenje u pitanju, pa će tako i naš tiket dana brojati samo dva para. Naš tim analitičara je pronašao po jedan tip iz kvalifikacija za Ligu šampiona i Wimbledonskog četvrtfinala u ženskoj konkurenciji a ukupna kvota je 3.33. Da li je to neki znak ili ne, saznaćemo na kraju dana.

14:30 Simona Halep – Amanda Anisimova, WTA Wimbledon

U srijedu su na programu preostala dva četvrtfinalna duela u ženskoj konkurenciji, a Simona Halep i Amanda Anisimova će se sastati drugi put u karijeri u ovoj fazi takmičenja na nekom gren slemu. Pre tri godine, 2019. godine na Roland Garrosu, trijumfovala je Amerikanka.

Rumunska teniserka igra fantastično na ovom turniru i mnogi su složni u oceni da je ovo njen najbolji tenis u poslednjih nekoliko godina. Fantastično se kreće, jako često hvata lopticu u penjanu, a naročito dobro igre gemove na servis protivnica.

Return je fantastično služi i prilično je dominantna. Način na koji je pobedila četvrtu nositeljku Paulu Padosu u prethodnoj rundi (6-1, 6-2) je zaista impresivan.

Sa druge strane, Anisimova takođe može da se pohvali dobrom formom. Na putu do četvrtfinala bila je bolja od ovogodišnje finalistkinje Roland Garrosa Cori Gauff (2-1) i dželata Ige Swiatek Harmony Tan (2-0).

Ako neko može da parira raspoloženoj Halep u ovom trenutku, to je definitivno američka igračica, koja u svom arsenalu ima sva potrebna oružja da bude ravnopravni takmac na Wimbledonskoj travi.

Total Games Over 21.5 / 1.95

20:00 Zrinjski – Sheriff, UEFA Champions League

U utorak je startovalo prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a u srijedu su na programu sedam mečeva. U jednom od najuzbudljivih sastaće se bosanski šampion Zrinjski i prošlogodišnje najprijatnije iznenađenje Sheriff iz Moldavije.

Ekipa iz Mostara je prošle sezone igrala fenomenalan fudbal za standarde Bosne i Hercegovine. Potukli su sve rivale, bili veoma dominantni i ubedljivi, pa su se potpuno zasluženo našli u borbi za mesto u evropskoj eliti. Roster je ostao gotovo nepromenjen, ekipa je dodatno iskusnija, pa ostaje da se vidi koji su joj dometi na evro sceni.

Sa druge strane, Sheriff u ovu sezonu ulazi sa promenjenim sastavom. Nekolicina igrača je uspela da unovči dobre partije iz prethodne takmičarske godine, pa ostaje da se vidi da li je ovogodišnji sastav ekipe iz Tiraspolja kadar da ponovi izdanja od prošlog leta kada su bili bolji od Crvene zvezde i zagrebačkog Dinama.

Smatramo da ovaj meč neće biti previše efikasan. I jednima i drugima je ovo prvi zvanični meč. Sezona zbog Svetskog prvenstva startuje ranije, pripreme su tek završene, pa će igračima verovatno “noge i dalje biti teške”. Stoga sumnjamo da ćemo videti veliki broj golova.

Total Goals Under 2.5 / 1.71

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA SOLIDNIM KOEFICIJENTOM 3.33, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO INKASIRATI 23 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan