Tiket dana – srijeda 07.06.2023.

Srba331
7 lipnja, 2023
1107 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za srijedu 07.06.2023. smo odabrali tri fudbalske utakmice. Ukupni koeficijent iznosi 6,22. Takođe, spremili smo i tiket za popularno duplanje sa koeficijentom 2,35.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 07.06.2023. godine.

21:00 Fiorentina vs West Ham, UEFA Conference League

Ovdje ćemo isprobati zanimljivu okladu. Naime, radi se o broju uspješnih lapsusa. U polufinalu protiv Basela igrači Fiorentine imali su 8 i 11 uspješnih uklizavanja, što je vrlo važan podatak. Tim više jer je Basel puno “otvorenija” momčad od West Hama, a defanzivno puno slabiji od momčadi iz Engleske.

Večeras će Fiorentina imati vjerojatno najteži zadatak do sada u ovom natjecanju, jer će igrati protiv momčadi koja zna kontrolirati loptu i situaciju na terenu. Kako igrači Fiorentine večeras neće smjeti nepotrebno riskirati, očekujemo nešto sporiji tempo nego inače.

Fiorentina Total tackles ( uklizavanja ) Under 15.5 @ 1,80

17:00 Haka vs Ilves, Finska Veikkausliiga

Na temelju forme Ilves je u boljoj poziciji, ali ovo je jedan vrlo tijesan susret dviju vrlo sličnih momčadi. Haka se muči s obranom i to je prilika za Ilvesa. Ali Haka je još uvijek neporažena kod kuće i Ilves nije dobro započeo sezonu na gostovanjima. Tu će Haka tražiti svoje šanse.

Očekujemo zanimljivu utakmicu s puno golova jer Haka je takva momčad. Mogu puno zabiti i puno primiti. U posljednjih nekoliko sezona ove dvije momčadi imaju nekoliko zanimljivih utakmica, a četiri od posljednjih pet utakmica završile su sa BTTS.

Oba daju gol @ 1,90

17:45 Levski vs CSKA Sofia, Bulgaria Parva Liga

Domaćin ove sezone ima odličan obrambeni bedem, ali ipak postoji netko tko je bolji i od njih. U tom segmentu igre CSKA je najbolja momčad bugarskog prvenstva sa samo 17 primljenih golova od početka sezone.

Obje momčadi su vrlo dobre u obrani i obično igraju utakmice s malo golova, pogotovo u međusobnim susretima. Tome u prilog ide i činjenica da su u prethodnih pet susreta postigli samo tri pogotka. Dakle, kad sve sagledamo, teško da će ove dvije momčadi odjednom promijeniti filozofiju igre.

X2 i 0-3 @ 1,82

TIKET DANA

Vrijeme početka prve utakmice: 17:00

Ukupni tečaj: 6,22 ( Ovaj tiket predlažemo kao sistem 2/3 )

Važna napomena: Koeficijenti su bili validni u momentu pisanja ovog teksta. ( Utorak 06.06.2023 09:00 ) Koeficijenti su podložni promenama.

Kladionica: 22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

TIKET DANA DUPLANJE

13:45 DPMM vs Hougang / First Half Over 0.5 @ 1,20

18:00 Flora vs Paide / First Half Over 0.5 @ 1,34

17:45 Cherno More vs Ludogorets / Ludogorets 2 @ 1,45

Vrijeme početka prve utakmice: 13:45

Ukupni tečaj: 2,35

Važna napomena: Koeficijenti su bili validni u momentu pisanja ovog teksta. ( Sreda 07.06.2023 09:00 ) Koeficijenti su podložni promenama.

Kladionica: 22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.