Tiket dana – srijeda, 09.03.2022.

Dusan
9 ožujka, 2022
411 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske i jednu košarkašku utakmicu, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za sredu 09.03.2022. godine

20:00 Venezia – Virtus Bologna, Eurocup Basketball

Venezia i Virtus u ovom trenutku imaju po 7 pobeda, i na deobi su četvrte pozicije na tabeli grupe B Eurocupa. Virtus je pred početak ovogodišnjeg Eurocupa važio za jednog od glavnih kandidata za osvajanje ovog takmičenja, ali su za sada pokazali znatno manje nego što je od njih očekivano.

Seriju od tri uzastopna poraza su prekinuli u prošlom kolu pobedom 98:94 protiv Bursaspor-a, i to uz mnogo poteškoća. S druge strane, Venezia je na poslednjih pet mečeva u Eurocupu ostvarila čak četiri pobede i došla u situaciju da se ravnopravno bori za sam vrh tabele.

Moramo pomenuti da je Venezia ekipa koja gubi preko 14 lopti prosečno po meču i postiže svega 74 poena po utakmici, dok Virtus igra u mnogo bržem ritmu sa preko 86 postignutih poena u proseku.

Takođe, Venezia sem Tonuta nema igrača koji može napraviti potrebnu razliku na terenu, dok Virtus u svom rosteru ima mnogo veći broj igrača koji indivudualnim kvalitetom mogu doneti prevagu. Pravo je vreme da Virtus odigra jedan meč na prepoznatljivom nivou, i verujemo da će razlika u kvalitetu između ove dve ekipe biti dovoljna da se tim iz Bolonje vrati kući sa upisanom pobedom.

Virtus -2.5 AH / 1,57  20bet

21:00 Manchester City – Sporting Lisbon, UEFA Champions League

Iako je Sporting u ovom dvomeču veliki autsajder, nismo očekivali da će već u prvom meču izgubiti apsolutno sve šanse za plasman dalje. Manchester City je u Lisabonu pokazao dominaciju, i sa ubedljivih 5-0 “završio posao”.

Večerašnji meč bi trebao biti samo formalnost, obzirom da je razlika u kvalitetu prevelika da bi igrači Sportinga mogli ugoziti popularne “građane”. Takođe, City je u nedelju u gradskom derbiju savladao United sa 4:1, i time pokazao da je u strašnoj formi.

Sporting već duže vreme igra veoma promenjivo, što će ih vrlo verovatno koštati i gubitka titule u domaćem šampionatu, tako da će se u večerašnjem duelu City pitati za sve. Kladionice su dale zaista ogromnu prednost domaćem timu, i mi tu vidimo veliku vrednost.

City objekitvno govoreći nema neki rezultatski motiv da bi igrao ovaj meč na gol više, sem zbog prestiža, a kako su pitanje prolaska dalje već rešili, očekujemo da će Gvardiola malo “izmešati” karte i dati priliku igračima koji su imali manju minutažu ove sezone.

Verujemo da će se igrači Sportinga potruditi da ne dožive ponovnu blamažu, i verujemo da će poseban akcenat staviti na čuvanje svog gola. U takvom odnosu snaga, hendikep od +2.5 gola ( da Sporting neće biti poražen sa više od dva gola razlike ) za nas ima veliki “value”, i ta opklada zaslužuje mesto na današnjem tiketu.

Sporting +2.5 AH / 1.67 20bet

21:00 Real Madrid – PSG, UEFA Champions League

Kao što je i bilo očekivano, prvi meč u Parizu je protekao sa mnogo nervoze, i dosuđeno je čak osam žutih kartona. Ritam meča je bilo dosta sporiji, što je i razumljivo obzirom da je ulog veoma visok.

PSG je promašio penal, a do pobede je došao zahvaljujući Mbappe-u, koji je postigao gol u četvrtom minutu sudijske nadoknade. Iako se očekivao otvoreniji i ofanzivniji meč, obe ekipe su pokazale da im je primarni cilj da ne prime gol, dok će u večerašnjem meču Real Madrid morati da napadne, obzirom da ima negativan rezultat iz prvog duela.

Verujemo da trener Pochettino neće želeti da rizikuje previše, i da će njegova ekipa iskusno čuvati stečenu prednost iz prvog meča. Obzirom da će obe ekipe mnogo opreznije odigrati ovaj meč, smatramo da je veoma realno da se i ovaj duel završi sa manjim brojem postignutih golova.

Under 3.5 goals / 1.62 20bet

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 20bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA, ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 4.25, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 4 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 20bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 100 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

20bet Kladionica

5/5
  • Veliki broj ponuđenih sportova i kladioničarskih marketa
  • Konkurentni tečaji i niske margine
  • Kriptovalute su prihvaćene
  • Korisnička podrška dostupna 24/7
  • Lak i logična navigacija kroz sajt
  • Niski limiti za isplate
  • Visoki uslovi iskorišćavanja nekih bonusa i promocija
100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

Author Dusan