Tiket dana – srijeda 10.05.2023.

Sportske
10 svibnja, 2023
1830 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za srijedu 10.05.2023 sastoji se od dvije nogometne i jedne košarkaške košarkaške utakmice sa ukupnim koeficijentom 3,30. Također, imamo i jedan dodatni predlog, tako da možete napraviti tiket sa tri utakmice po sopstvenoj želji.

21:00 AC Milan vs Inter, UEFA Champions League

Obe ekipe su nakon dosta godina došle u priliku da se bore za ulazak u finale, što po našem mišljenju znači da će ova utakmica biti “šahovska partija”. Suviše je veliki ulog da bi se bespotrebno žurilo, jer u ovakvim duelima jedna sitnica može lako odrediti pitanje pobednika. AC Milan je tim koji ume da “zaključa” protivnika, dok smo od Intera mogli videti da je za njih pritisak u velikim utakmicama priličan teret, što znači da mi ne očekujemo previše atraktivnu utakmicu.

Shots on target Total Under 10.5 @ 1,27

17:00 Turk Telekom vs Galatasaray, Turkey BSL

Čak i u slučaju sva tri poraza do kraja Turk Telekom će krenuti u plej of sa prve pozicije na tabeli. S druge strane, Galatasaray je jedna od ekipa koja se grčevito bori da dođe do osmog mesta i “karte za plej of”, tako da je za goste ovo mnogo važnija utakmica. Ovo će domaćoj ekipi biti treći meč za sedam dana, tako da bi posledice umora mogle biti vidljive. Kako je ovo za Turk Telekom praktično revijalna utakmica, smatramo da bi Galatasaray mogao “pokriti” hendikep od 13 poena.

Galatasaray +13.5 @ 1,50

13:35 Shanghai Port vs Qingdao, China Super League

Shanghai Port i ove sezone ima najskuplji igrački kadar, ali to za sada ne donosi željene rezultate. Domaći tim je jedna od retkih ekipa u ligi bez poraza, ali je trenutni deficit u odnosu na prvoplasirani Shanghai Shenhua čak pet bodova, tako da domaći na ovom meču imaju imperativ pobede shodno šampionskim ambicijama. Shanghai Port ima ozbiljnu ofanzivnu liniju koja za sada ne “isporučuje” dovoljan broj golova, a duel protiv novog prvoligaša je idealna prilika da se to promeni.

Total Over 2.5 @ 1,73

DODATNI TIP

23:30 The Strongest vs Guabira, Bolivia Division Profesional

Ovo je utakmica gde jednostavno moramo pokušati sa klađenjem na golove. The Strongest igra mečeve sa 3 gola u proseku, dok je Guabira trenutno nešto lošija sa 2,6 golova po utakmici. Domaći tim pred svojim navijačima postiže 2 gola prosečno po meču, što samo dodatno potvrđuje njihove ofanzivne kvalitete. The Strongest je na tri od poslednjih pet mečeva gubio bodove, tako da je pravo vreme da se pokaže reakcija. Guabira ove sezone ima prilično skromnu defanzivnu liniju, tako da bi sav kvalitet napadača domaćeg tima lakše od očekivanog mogao doći do izražaja. Osam od poslednjih deset međusobnih duela se završeno sa najmanje tri postignuta gola.

Total Over 2.5 @ 1,50

TIKET DANA

Vrijeme početka prve utakmice: 13:35

Ukupni tečaj: 3,30

Kladionica: 22BET

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske