Tiket dana – srijeda 12.04.2023.

Srba331
12 travnja, 2023
1408 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za srijedu 12.04.2023 sastoji se od tri fudbalske utakmice sa ukupnim koeficijentom 3,48. Takođe, spremili smo i tiket za popularno “duplanje” sa koeficijentom 2,00.

18:00 Radnik Surdulica vs Napredak, Srbija Super Liga

Možemo slobodno reći da je Napredak već drugu godinu za redom podbacio i ostao bez plej ofa. Za Radnik se moglo i očekivati da će izbegavanje samog dna tabele biti maksimum, ali moramo primetiti da je Radnik ove sezone veoma slabo odigrao. Napredak ne mora brinuti za opstanak, što se ne može reći za domaći tim, tako da su bodovi u ovom trenutku mnogo potrebniji ekipi Radnika, i od njih očekujemo znatno veću agresivnost. Ovo bi trebao biti duel u kojem će oba tima odigrati opreznije, sa primarnim ciljem da se sopstvena mreža sačuva. Inače, Napredak i Radnik su dve ekipe sa najlošijim ofanzivnim učinkom u ligi, tako da nije realno na ovoj utakmicati očekivati golove.

Radnik Surdulica 1X i 0-3 @ 1.65

21:00 AC Milan vs Napoli, UEFA Liga Prvaka

AC Milan je odigrao dve šahovske partije protiv Tottenhama, i na taj način osigurao prolaz u narednu fazu takmičenja. Ne možemo reći da AC Milan nije “pretio” protivničkom golu u ta dva meča, ali je bilo evidentno da je eliminisanje potencijalnog rizika bilo prioritet. Nakon ubedljive igre u grupnoj fazi kao i dolaska na korak od osvajanja titule u Serie A, mnogo bi počeli sve glasnije govoriti da je Napoli veoma ozbiljan kandidat za osvajanje Lige Šampiona. Za tako veliki uspeh je neophodan neverovatan balans, koji Napoli povredom Osimhen-a trenutno nema. To smo najbolje mogli videti u Napulju pre deset dana kada je AC Milan potpuno neočekivano ubedljivo trijumfovao sa čak 4:0. Ovo je utakmica u kojoj AC Milan “juri” bilo kakvu prednost pre revanš, dok gosti žele da “izvuku” makar pozitivnu nulu i o daljoj sudbini odlučuju u Napulju. Ponovo očekujemo taktičku utakmicu.

Manje od 10.5 šuteva u okvir @ 1.36

21:00 Real Madrid vs Chelsea, UEFA Liga Prvaka

Domaći žele da odbrane trofej osvojen prošle sezone, i čini se da su barem na papriu dobili jednog od nominalno lakših protivnika. Chelsea je ove sezone lutao, menjao trenere pa nije ni čudo da su rezultati izostali. Imajući u vidu da će Chelsea ostati bez Evrope naredne sezone, Liga Šampiona im je jedini teren gde bi mogli pokušati spasiti sezonu. Ne kažemo da je to lako izvodljivo obzirom na njihovog narednog protivnika, ali gostima sem borbe ništa drugo ne preostaje. U poslednje vreme Real Madrid igra potpuno nepredvidivo i doživljava poraze protiv dosta slabijih ekipa a pobedjuje recimo Barcelonu 4:0 u Copa Del Rey. Ipak, Ancelotti je mnogo puta pokazao da je trener za velike utakmice i nimalo ne sumnjamo da će uspeti da motiviše svoje igrače, ali moramo reći da će večeras i Chelsea biti taj koji će odlučivati o svojoj sudbini. Gosti imaju veoma skup tim sastavljen od sjajnih individualaca, i po našem mišljenju je samo pitanje vremena kada će se kockice sklopiti. Real Madrid jeste veliki favorit, ali je ovo utakmica koja ima ogroman ulog i gde ne treba očekivati puno rizikovanja. Naročito od gostiju, koji bi ovde čak i minimalnim porazom mogli biti zadovoljni.

Chelsea +1.5 AH @ 1.55

Tiket dana

Vrijeme početka prve utakmice: 18:00

Ukupni tečaj: 3,48

Kladionica: 22BET

TIKET 2

18:00 Čukarički vs Partizan / Partizan X2 @ 1.45

18:30 Olympiacos vs AEK / Olympiacos 1X @ 1.38

Vrijeme početka prve utakmice: 18:00

Ukupni tečaj: 2,00

Kladionica: 22BET

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.