Tiket dana – Srijeda 13.09.2023

Srba331
13 rujna, 2023
1688 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Juče smo imali veoma nesrećan “pad”, a za danas smo odabrali 2 fudbalske i 1 košarkašku utakmicu sa ukupnim koeficijentom 8,26. Ovaj tiket preporučujemo kako sistem 2/3. Evo naših predloga za Tiket Dana za 13.09.2023. godine.

20:30 / Independiente Chivilcoy vs Union Sunchales / Argentina Torneo Federal

Ovde idemo protiv “velikih brojeva”. Naime, domaći tim je odigrao prethodnih dvanaest mečeva u Torneo Federal sa najviše dva postignuta gola ukupno, što je čak i za taj rang fudbala nestvaran podatak. Sada ih očekuje meč protiv jedne od ekipa sa lošijom defanzivnom linijom ( što je naročito vidljivo na njihovim gostovanjima po čemu su najgori u ligi ), tako da je ovo lepa prilika da Independiente Chivilcoy odigra jednu efikasnu utakmicu. Koeficijent je više nego odličan i “pokriva rizik”.

Over 2.5 @ 2,44

18:00 / Partizan vs Fuenlabrada / Club Friendly

Partizan večeras igra meč sa praktično bratskim klubom, te stoga ne verujemo da će biti većih tenzija na terenu. Domaćem timu će ovo biti čak četvrti meč za svega nekoliko dana, što je svakako podatak koji može uticati na ritam meča. Gosti do sada nisu igrali na “otvorenom” terenu, tako da će im trebati malo vremena da se priviknu , što će opet imati uticaj na dinamiku utakmice. Partizan je veliki favorit i verujemo da će to na terenu i opravdati, ali smo mišljenja da bi posledice umora trebale biti vidljive.

Partizan Under 91.5 @ 1,85

16:00 / Omladinac vs Hajduk / Croatia Cup

Ovaj duel bi se najkraće mogao opisati kao susret Davida i Golijata, s tim što je više nego jasno ko je Golijat. Hajduk je apsolutni favorit i na eventualnom iznenađenje ni ne pomišljamo, ali nam je zanimljivo klađenje na golove. Hajduk je desetak dana dana bio bez takmičarskog fudbala, tako da će se gosti danas polako vraćati u “ritam”, a to bi moglo imati uticaja na njihove ofanzivne performanse. Ovo je 1/16 finala Hrvatskog Kupa, tako da će i fudbaleri domaćeg tima pružiti određeni otpor koji bi trebao biti dovoljan da danas izbegnu katastrofu.

Under 5.5 @ 1,83

TIKET DANA 13.09.2023

Tip tiketa: Treble ( Sistem 2/3 je preporuka )

Ukupna kvota: 8,26

Kladionica: 22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.