Tiket dana – srijeda 14.12.2022

Srba331
14 prosinca, 2022
1595 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Ovog puta izdvojili smo po jednu utakmicu iz FIBA ​​Lige prvaka i Eurokupa, a “najinteresantnija” utakmica na našem listiću dana je polufinalni dvoboj sa Svjetskog prvenstva.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

18:30 Rytas vs. Bnei Herzliya, FIBA Champions League

U skupini H situacija je vrlo zanimljiva. Praktički sve četiri momčadi imaju priliku proći u daljnju fazu natjecanja. Gledajući trenutni poredak, Bnei Herzliya je u najtežoj poziciji. S obzirom na to da gosti imaju samo jednu pobjedu, prema nekim računicama i za treće mjesto trebat će im obje pobjede u dvije preostale utakmice.

Rytas ima 2 pobjede, i sa još jednom pobjedom bi praktički osigurao daljnju fazu natjecanja. Gosti su jedinu pobjedu ostvarili protiv Rytasa, pa će domaći imati motiv za “osvetu”. “Na papiru” su ovo dvije dosta slične momčadi. I jedni i drugi su tijekom vikenda imali vrlo teške utakmice u domaćim prvenstvima, pa bi faktor umora trebao biti vidljiv. Iz tog razloga očekujemo nešto sporiji ritam, što bi u ovoj situaciji puno više moglo odgovarati gostima.

Bnei Herzliya +9.5 AH @ 1,61

20:00 Cedevita Olimpija vs. Brescia, Eurocup

Do prošlog kola domaći nisu imali niti jednu pobjedu. To definitivno nije odraz pravih kvaliteta momčadi iz Ljubljane. Unatoč lošem plasmanu, imaju dovoljno vremena da osiguraju prolaz u daljnju fazu natjecanja. Pobjeda protiv Partizana u ABA ligi svakako je pridonijela samopouzdanju igrača koje s klupe vodi Jurica Golemac. Cedevita Olimpia je momčad koja igra izuzetno brzim tempom, a momčadi poput Brescie, po našem mišljenju, tome ne mogu parirati.

Brescia ima jednu pobjedu više od domaćih, ali i niz od četiri uzastopna poraza u Eurokupu. Amedeo Della Valle izrastao je u lidera ove momčadi i on će biti najveća prijetnja domaćoj momčadi. Mišljenja smo da obrambena linija Cedevite može zaustaviti neugodnog Talijana, što će automatski značiti i kraj nadanja igrača gostujuće momčadi da mogu pobijediti u Ljubljani. Sve osim sigurne pobjede Cedevite Olimpije bit će veliko iznenađenje.

Cedevita Olimpija pobeđuje @ 1,50

20:00 Francuska vs. Maroko, World Cup

Francuzi su došli na dva koraka od novog naslova svjetskog prvaka, pa ne vjerujemo da će dvoboj protiv Maroka shvatiti olako. Maroko je do polufinala došao uz veliku dozu sreće, ponajviše zahvaljujući činjenici da su ih Portugalci podcijenili. Francuska igra vrlo brzo i izrazito ofenzivno, dok je Maroko momčad koja se brani i strpljivo čeka svoju priliku.

Prvo poluvrijeme bit će ključno za Francuze. U slučaju da Francuzi ne uspiju povesti, Marokanci će na sve načine u drugom poluvremenu pokušati doći do produžetaka i jedanaesteraca, jer im je to jedina šansa za senzaciju. Vjerujemo u maksimalnu motiviranost i usredotočenost francuskih nogometaša koji bi zbog enormne individualne kvalitete velikog broja pojedinaca u prvih 45 minuta trebali postići barem jedan pogodak. Sudbina Marokanaca ovisit će o raspoloženju igrača francuske reprezentacije.

Francuska daje gol u prvom poluvremenu @ 1,83

Koeficijent: 4,42

Kladionica: 
22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.