Tiket dana – srijeda, 15.09.2021

Dusan
15 rujna, 2021
418 Views
tiket dana

Danas su na programu mecevi prvog kola Lige Sampiona, i iz ponude smo za Vas izdvojili 3 meca sa ukupnim koeficijentom preko 5.

18:45 Sheriff – Shakhtar, Champions League

Pokazali su Moldavci u kvalifikacijama da su ekipa koja se nikako ne sme potceniti. Eliminisali su najpre Crvenu Zvezdu a zatim i Dinamo Zagreb, i obezbedili istorijki uspeh – grupnu fazu Lige Sampiona. Domaci teren je najveca prednost ove ekipe ciji sastav gotovo u potpunosti cine strani fudbaleri ( 23 igraca ), tako da mozemo ocektivati slican ofanzivini pristup kao u mecu sa Dinamom koji su dobili sa 3:0.

Sahtjor je posle velike borbe sa Monakom dosao do grupne faze, i u tom dvomecu su pokazali koliko mogu biti opasni, i koliko veliki posao radi trener De Zerbi ove sezone. Sahtjor je u poslednje vreme poceo da igra utakmice u prvenstvu taman koliko treba, pa ne trebaju cuditi utakmice sa relativno malim brojem golova za njihov standard. Danas igraju bez Konoplyanke, Kryvtsova, Moreas, Solomona i Trubina, tako da je se otvara sansa domacim fudbalerima da ostvare povoljan rezultat.

Sheriff ce sigurno napasti od pocetka jer im bod na domacem terenu protiv najlakseg protivnika u grupi gotovo nista ne znaci, i verujemo da ce ovo biti mec sa dosta sansi i golova.

TIP: 1-3&1-3 ( od jedan do tri gola u svakom poluvremenu ) 2,20 mozzartbet

21:00 Club Brugge – PSG, Champions League

Ne treba previse trositi reci od drim timu francuskog predstavnika, kao ni o individualnim kvalitetima Mesija, Nejmara, Mbapea. Pohod na trofej Lige Sampiona PSG krece iz Belgije, protiv ekipe Klub Briza.

PSG je u grupi sa Mancester Sitijem, Brizom i Lajpcigom, tako da se pobeda protiv Belgijanaca ne bi smela dovoditi u pitanje. Briz iako ima relativno kvalitetan napad, veoma cesto pokazuje defanzivne probleme, sto se moglo videti pre 2 nedelje kada su u ligi primili 6 golova od Genta. Morace da daju sve od sebe kako bi sprecili novu katastrofu obzirom da igraju protiv jednog od najboljih trija sveta u ovom trenutku, Mesija, Nejmara i Mbapea.

Trener Briza nece moci danas da racuna na Izquierda, Mitrovica, Pereza i Providencea, tako da je za ocekivati da vidimo Briz veceras u defanzivnom stilu igre. Mauricio Pochettino ma mnogo vise kadrovskih problema u odnosu na svog kolegu, tako da najverovatnije nece moci da racuna na Bernata,Bagbu,Di Mariu, Gnabrija, Gueyea,Kurzawu, Rafinhu,Ramosa,Rica i Veratija.

Cak i bez ovih igraca PSG je ogomni favorit i verujemo u siguran start Parizana, tako da je nas predlog pobeda PSG-a uz 2 do 6 golova na mecu.

TIP: 2 i 2-6 (PSG pobedjuje i bice ukupno od 2 do 6 golova na mecu ) 1,70 mozzartbet

21:00 Manchester City – RB Leipzig, Champions League

Proslogodisnji finalista Lige Sampiona svoj novi pohod ka dugo zeljenom cilju krece veceras protiv ekipe Lajpciga. Gradjani ove sezone nisu trosili previse novca u odnosu na prethodne sezone, ali se izdvaja transfer Dzeka Grilisa iz Aston Vile vredan 117,5 miliona evra.

Zadrzan je kostur tima iz prosle sezone a klub su napustili levi bek Angelino ( otisao u Lajpcig za 18m evra), levo krilo Harison ( Lids 12m evra), napadac Nmecha (Wolfsburg 8m evra), kao i dvojac Garcia-Aguero koji su kao slobodni igraci pojacali Barselonu. Ambicije tima sa Etihada su jasne i prva pozicija u grupi je prvi stepenk na koji se treba popeti, a obzirom da su u grupi sa PSG-om, ovakve sanse ne smeju da propustaju.

Lajpcig je ovog leta prodao gotovo sve najbolje igrace iz prosle sezone, tako da su put Minhena otisli Upamecano i Sabitzer za ukupno 57m evra, dok je Konate pojacao Liverpul za 40m evra. Dovedena su pojacanja u vidu Angelina,Andrea Silve,Moribe i Gvardiola, ostaje da se vidi koliki je domet ovog tima ove sezone.

U Bundesligi imaju vec 3 poraza i nisu ni senka one ekipe od prosle godine. Za vikend su na svom ternu porazen sa 4-1 od Minhenskog Bajerna i rezultatskoj krizi se ne nazire kraj. Od bitnijih igraca City ce veceras biti samo bez Mendija, tako da ne sumnjamo u vecerasnji trijumf tima sa Etihada.

Misljenja smo da je odbrambena linija Cancelo-Laporte-Dias-Walker vise nego sposobna da u potpunosti neutralise napadacku liniju Lajpciga, tako da je nasa opklada za ovaj mec da ce Manchester City trijumfovati bez primljenog gola.

TIP: Manchester City Sigurna pobeda ( domacn pobedjuje bez primljenog gola ) 2,20 mozzartbet

UKUPNA KVOTA: 8,23
KLADIONICA: mozzartbet

Obzirom na malo vise koeficijente na ovim mecevima, predlazemo Vam da eventualno razmotrite igranje sistema 2/3. Mi cemo svakako odigrati ovaj tiket kao fiks, ali cemo se osigurati dodatnim tiketom u sistemu 2/3.

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan