Tiket dana – srijeda 17.08.2022.

Alex
16 kolovoza, 2022
1881 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

U srijedu 17.08.2022. biće odigrane tri utakmice playoffa u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kao i nekoliko izuzetno zanimljivih košarkaških prijateljskih utakmica. Dovoljno materijala da se sastavi tiket dana sa ukupnom kvotom 4.00.

17:00 Turkey – Georgia, Basketball Friendlies

Evropske reprezentacije ulaze u poslednju fazu priprema za nastavak kvalifikacija za Mundobasket, kao i za predstojeće Evropsko prvenstvo koji startuje početkom septembra.

U narednim danima svi nacionalni timovi igraće prirpemne mečeve kako bi se što bolje uigrali za spomenute izazove. U srijedu će u Grčkoj startovati prijateljski Acropolis Cup, a prvog dana nadmetanja sastaće se Turska i Gruzija.

Turci imaju velika očekivanja od predstojećeg Eurobasketa. Selektor Ergin Ataman, nakon dve uzastopne titule u Evroligi, želi da ostvari dobar rezultat i sa reprezentacijom.

Glavna snaga ove ekipe je NBA tandem Cedi Osman – Furkan Korkmaz, a njima će pomagati Shane Larkin i mladi centar Alperen Sengun. Ova ekipa je igrala prilično dobro i efikasno u prethodnim prijateljskim mečevima. Pobedili su Poljsku 94-78 i Ukrajinu 96-70, dok su od Slovenije pretrpeli tesan poraz 103-104.

Očekujemo novu efikasnu partiju i protiv Gruzijaca, koji nemaju preterano dobre defanzivce sposobne da limitiraju brzu igru Turaka. Shermadini i Shengelia će isporučiti svoje u napadu, ali njihovi odbrambeni kvaliteti nisu preterano izraženi.

Turkey Total Points Over 84.5 / 1.78

18:45 Qarabag – Plzen, UEFA Champions League

Poslednja kvalifikaciona faza Lige šampiona spojila je šampione Azerbejdžana i Češke. Obe ekipe potpuno zasluženo su stigle do poslednje runde, jer su demonstrirale zavidan nivo individualnog i timskog kvaliteta u prethodnim fazama.

Qarabag je eliminisao Lech Poznan, Zurich i Ferencvaroš, šampione kvalitetnih liga, što je za svaki respekt. Svoju najbolju utakmicu odigrali su u Budimpešti prošle sedmice kada su trijumfovali 3-1, nakon remija u prvom meču 1-1. Azerbejdžanci igraju naročito dobro kod kuće i u niti jednoj od prethodne tri runde nisu poraženi na svom stadionu.

Sa druge strane, Plzen je startovao od drugog kola i imao je nešto lakše rivale, ali to ne umanjuje kvalitet ovog tima. Oni su izbacili HJK Helsinki i Sheriff Tiraspol tako što su pobedili u sve četiri utakmice.

Računajući i češko prvenstvo, oni nisu poraženi na svih sedam zvaničnih utakmica u novoj takmičarskoj godini, što im daje za pravo da puni samopouzdanja krenu na ovo neugodno gostovanje.

Total Goals Under 2.5 / 1.61

21:00 Maccabi Haifa – Crvena zvezda, UEFA Champions League

Naročito zanimljiv duel biće odigran u Haifi, gde će domaći Maccabi dočekati srpskog prvaka Crvenu zvezdu. Domaći igrači su jedno od najvećih iznenađenja ovogodišnjih kvalifikacija, naročito zbog činjenice da su eliminisali favorizovani Olympiacos već u drugom kolu.

Zatim su bili bolji od kiparskog šampiona Apollona, tako da su na korak od grupne faze Lige šampiona.

Oni će naspram sebe u ovoj fazi takmičenja imati beogradske crveno-bele, koji igraju sjajno ovog leta. U prethodnoj rundi su bili ubedljivi protiv Pyunika (5-0, 2-0), a podjednako efikasni su i u domaćem šampionatu gde su pobedili na svih pet mečeva, postigli 21, a primili samo jedan gol.

Trener Dejan Stanković je sklopio veoma moćnu ofanzivnu liniju tima. Glavnim kreativcima Kataiju i Ivaniću je pridodao napadača Pešića i krilnog fudbalera Bukarija, tako da napadački deo tima pefektno funkcioniše. Verujemo da će nastaviti i u Haifi.

Crvena Zvezda Total Goals Over 0.5 / 1.39

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNIM KOEFICIJENTOM 4.00, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI 30 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.