Tiket dana – srijeda, 18.05.2022.

Dusan
17 svibnja, 2022
581 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Fudbalska srijeda proteći će u znaku finala Lige Evrope, pa je fokus našeg analitičkog tima, kada je tiket dana u pitanju, na košarci. Njega će činiti dva košarkaška tipa, po jedan iz košarkaškog šampionata Turske i finala Zapadne konferencije NBA lige.

Evo naših predloga za tiket dana za srijedu 18.05.2022. godine:

17:00 Gaziantep – Darussfaka, Turkey, Basketball Super League

U srijedu će biti odigrana odlučujuća utakmica četvrtfinalne serije turskog košarkaškog šampionaza između Gaziantepa i Darussafake. Rezultat u seriji je 1:1, a interesantno je da su oba tima slavila na gostovanjima, pa ostaje da se vidi da li će se taj trend nastaviti i u popularnoj majstorici.

Osnovna snaga oba tima je tokom čitave sezone bila agresivna i disciplinovana odbrana, koja ih nije konstantno služila u ovoj fazi takmičenja. Gaziantepova defanziva je bila ispod nivoa u prvoj utakmici, dok je odbrana Darussafake podbacila u revanšu, pa će bliži prolasku u polufinale biti onaj tim koji u dvoboj bude ušao sa više žara i želje za pobedom.

Računajući samo ligaški deo sezone, Gaziantep je bio četvrta najbolja odbrambena ekipa lige sa 75.9 primljenih poena po utakmici, dok je istanbulski sastav bio drugi sa 73.9 poena. Iako nisu bile na tom nivou, verujemo da će u najvažnijem meču u sezoni podići defanzivni intenzitet, te da ćemo gledati meč na mali broj poena i poseda.

Total Points Under 158.5 / 1.83

03:00 Golden State Warriors – Dallas Mavericks, NBA

U noći između srijede i četvrtka počinje finalni okršaj u Zapadnoj konferenciji NBA lige, nakon koga će biti poznat koja će ekipa na megdan boljem iz duela Boston Celtics – Miami Heat za naslov šampiona NBA lige za sezonu 2021/22.

Golden State Warriors su prošli prethodne dve faze plej-ofa bez prevelike pompe. Rutinski su u prvoj rundi savladali Denver Nuggetse sa 4:1, dok su u polufinalu Memphis Grizzliesima dozvolili jednu pobedu više (4:2). “Ratnici” su igrali podjednako dobro na oba kraja terena, a najveći plus za ovu ekipu jesu zrele partije Jordana Poolea, koji je tako postao poslednji deo napadačkog trija Curry – Thompson. Warriorsi su tako dobili još jednog odličnog šutera, koji kipti od samopouzdanja, pa sada napad ove ekipe deluje još opasniji i raznovrsniji.

Defanziva Golden Statea će u finalu biti na velikom iskušenju, jer Luka Dončić i drugovi deluju veoma nadahnuto. Slovenački superstar igra fantastično, a veliku pomoć ima u svojim saigračima, koji su podesili nišane i pogađaju za tri poena u visokim procentima. Tako se svako udvajanje na Dončiću surovo kažnjava.

Dallas Mavericksi igraju veoma dobro i u fazi odbrane, što se videlo u seriji sa Phoenix Sunsima, kada su odlično branili sve najbolje igrače ekipe iz Arizone. Smatramo da će Mavsi u ovoj seriji upravo iz kvaltetne odbrane crpeti samopouzdanje, jer jurnjava sa ofanzivno potentnim Warriorsima nikada nije dobra strategija.

Mišljenja smo da će Jason Kidd i njegovi pomoćnici opredeliti za taktiku da se igra maksimalno uspori, te da u meču na mali broj poena traže svoju šansu za pozitivnim rezultatom.

Andrew Wiggins Total Points Under 15.5 / 1.87

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA SOLIDNIM KOEFICIJENTOM 3.42, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI 24.2 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan