Tiket dana – srijeda 18.08.2021

Sportske
18 kolovoza, 2021
340 Views
tiket dana

I danas smo za Vas pripremili tiket sa mecevima kvalfikacija za evropska takmicenja, ovog puta samo iz Lige Sampiona. Odabrali smo po nasem misljenju dva najzanimljivija meca, koja u kombinaciji daju vise nego odlican koeficijent.

21:00 Benfica – PSV, Champions League – Qualification

Benfica je u dvomecu treceg kroga kvalifikacija sa 2 pobede eliminisala Moskovski Spartak, oba puta po 2:0. Moze se reci da u ovom duelu nije bilo neizvesnosti, obzirom da je otpor Spartaka trajao samo do 51. minuta prvog meca. Onda je Benfica usla u svoj ritam i nije dozvoljavala Spartaku bilo kakvu inicijativu. U medjuverenu je krenula i Portugalska liga, a Benfica je uspela da zabelezi 2 pobede. U seriji su od 4 uzastopne pobede na 2 fronta, i sigurno je da ce PSV imati ogromnih problema sa njima. PSV je u trecem kolu pitanje proslaska protiv Midtjyllanda resio prakticno u prvom mecu koji su dobili sa 3:0. Revans je bio samo formalnost, sto je pokazao i trener Danaca koji je na toj utakmici izveo kombinovani sastav. Da su u dobroj formi fudbaleri PSV-a su pokazali u Superkupu Holandije protiv Ajaksa pobedivsi sa 4:0. U prvenstvu sa pola gasa dobili Heracles sa 2:0, i videlo se da se cuvaju za Benficu. Imamo ovde duel dve podjednako kvalitetne ekipe, i prava je steta sto jedna od njih nece igrati Ligu Sampiona ove sezone. Benfica je tim koji je mnogo puta pokazao da ume da odigra na rezultat, narocito u mecevma na svom stadionu gde kontrolom lopte namecu svoj ritam. Ulog u ovom mecu je veliki i ne ocekuje se da obe ekipe krenu frontalno, jer svaka greska u ovom mecu moze skupo da kosta pred revans. Ocekujemo tezak mec na kome ce jedna lopta resiti sve. Tesko je prognozirati ko ce pobediti, ali prema kladionicama domacin je favorit. Mi smo se ipak odlucili da igramo na golove, pa je nas tip da ce na ovom mecu biti malo golova.

TIP: Under 2,5 ( 1.885 ) 22bet

21:00 Young Boys – Ferencvarosi, Champions League – Qualification

Mucio se Young Boys u trecem kolu sa Rumunskim Kluzom, i ispostavilo se da je gol Sierra u 93. minutu tog meca trasirao put Svajcarske ekipe ka cetvrtom kolu. Iako je Kluz poveo u revansu, domaci fudbaleri su odlucili da sa 3 gola u 20 minuta pokazu evidentnu razliku izmedju svajcarskog i rumunskog klupskog fudbala. Malo je ovaj dvomec sa Kluzom uticao na rezultate domacina u Svajcarskom prvenstvu, pa su nakon 3 kola uspeli da osvoje samo 4 boda. Ipak prioritet je svakako ulazak u Ligu Sampiona, pa su sa te strane neuspesi u domacoj ligi opravdani. Malo je zacudjujuci koeficijent na pobedu Young Boysa veceras, gde su kladionice dale veliku prednost domacem timu. Videli smo jos u drugom kolu protiv Slovana da Young Boys ume da ima crne minute, i da protivniku dozvoli povratak u zivot bukvalno ni iz cega, a objektivno govoreci Ferencvaros je po kvalitetu liga iznad Slovana iz Bratislave. Nece biti lako Young Boys-ima protiv Madjarskog Ferencvarosa koji su cvrstom igrom u trecem kolu uspeo da eliminise Slaviju iz Praga, koja je pred taj dvomec bila vidjena u plej of fazi kvalifikacija. Ono sto je karakteristicno za Ferencvaros u ovim kvalifikacijama je da igraju odbranu na nivou, i da protivniku ne dovoljavaju previse izglednih sansi. Jeste Slavija u revansu imala dosta suteva u okvir gola, ali treba imati na umu cinjenicu da je Ferencvaros na taj mec dosao sa idejom da sacuva prednost iz prvog duela. Ocekujemo da ponove bunker protiv Young Boys-a i da odigraju cvrsto sa dosta prekda, bas kao u Pragu pre nedelju dana. Na tom mecu su fudbaleri Ferencvarosa igrali bas ostro i dobili su cak 7 zutih kartona. Misljenja smo da ce u prvom mecu pokusati da zvuku najpovoljniji moguci rezultat, kako bi o plasmanu u Ligu Sampiona odlucivali sledece nedelje pred svojim navijacima. Ocekujemo dosta tezak mec sa puno prekida i faulova, pa verujemo da ce sudija Collum dodeliti najmanje 5 zutih kartona, a inace to je sudija koji je u svojoj karijeri na evropskm mecevima na proseku od 5,3 kartona po utakmici.

TIP: Over 4,5 Yellow card ( 2.00 )

UKUPNA KVOTA: 3.77
KLADIONICA: 22bet

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske