Tiket dana – srijeda 20.07.2022.

Dusan
19 srpnja, 2022
786 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za Srijedu 20.07.2022 godine

Penang vs. Johor DT, Malaysia Super League, 15:00

Prije ovog susreta Penang zauzima posljednje mjesto na tabeli i na dobrom je putu da izgubi prvoligaški status. Do sada su u jedanaest odigranih utakmica trijumfirali samo jednom, a čak dvadesetak primljenih golova možda najbolje govori o njihovoj kvaliteti.

Johor DT se bori za naslov sa ekipom Sabaha, a trenutno ima jedan bod prednosti u odnosu na najvećeg konkurenta. Johor je trenutno najučinkovitija momčad lige, a ujedno imaju i najbolji obrambeni učinak s obzirom na to da su primili samo 6 golova.

Moramo napomenuti da su u prvom dijelu sezone bili puno oprezniji u obrani, jer su u zadnjih 5 susreta primili čak 5 golova.

Domaća momčad nije u situaciji da može čekati, te u ovoj utakmici mora igrati ofenzivnije kako bi se nadala eventualnom iznenađenju protiv kvalitetnijeg protivnika.

Johor je do sada više puta dokazao da može kazniti i najmanje obrambene propuste, pa po svemu navedenom, predviđamo golove u ovoj utakmici.

Goals in both halves – yes / 1.49

https://twitter.com/OfficialJohor/status/1549371717079879680?s=20&t=nWsQIxyUKm9DfX3lvOZupg

Jaro vs. SJK Akatemia, Finland Ykkonen, 17:30

Već sada je jasno da će borba za doigravanje biti vrlo teška. Stanje na tablici je takvo da se čak 6 momčadi bori za 4 mjesta u play-off zoni, jer su se TPS i KTP već odvojili na vrhu.

Jaro je trenutno “na granici” sa 21 osvojenim bodom, dok je SJK Akatemia na osmom mjestu sa dva boda manje. U ovom susretu prednost moramo dati domaćoj momčadi koja je u dosadašnjem dijelu prvenstva pokazala više nego solidne ofenzivne kvalitete.

S 26 postignutih golova četvrta su najučinkovitija momčad lige, a na domaćem terenu u 6 susreta zabili su čak 13 golova. Međusobni susreti ovih momčadi tradicionalno su vrlo učinkoviti, a kako je ovo vrlo važna utakmica za obje, vjerujemo da će se takva tradicija nastaviti.

Goals in both halves – yes / 1.55

https://twitter.com/FFJaro/status/1548334160321712128?s=20&t=VnKmBTZolOKKqQ66GONJAQ

Sol de America vs. 12 de Octubre, Paraguay Primera Division, 23:00

Gostujuća ekipa bila je najlošija u prvom dijelu sezone, što dodatno potvrđuje i poredak. U 22 susreta osvojili su 17 bodova što im je bilo dovoljno za posljednje mjesto na tablici.

Ono po čemu su se istaknuli je igra u obrani. U prvom dijelu sezone primili su 40 golova, te su zauzeli prvo mjesto na ljestvici najgorih obrambenih momčadi lige.

Obje ekipe porazima su krenule u drugi dio prvenstva pa mislimo da će i jedni i drugi željeti pobjedu u ovoj utakmici.

To znači da ćemo ovoga puta prisustvovati malo otvorenijoj i ofenzivnijoj utakmici, te smo se u ovoj utakmici odlučili ići protiv kladionica.

Očekujemo da će obe momčadi biti dovoljno motivirane da pokažu svoje napadačke kvalitete.

First Half over 0.5 / 1.52

https://twitter.com/SoldeAmericapy/status/1549037190587781121?s=20&t=YKGqV8l12nINMsHBYyG_eA

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 3.51, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 3 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan