Tiket dana – srijeda, 20.10.2021.

Dusan
20 listopada, 2021
326 Views
tiket dana

Za današnji tiket dana smo odabrali 3 fudbalska meča, a ukoliko tiket uplatite u kladionici 22bet koeficijent 7.50 nudi mogućnost solidne zarade. Pored tiketa dana, naš predlog je i da pogledate prognoze utakmica koje svakodnevno postavljaju eksperti sa sajta sportske-kladionice.com.

20.10 18:00 Start – Grorud, Norway 2

 U 24. kolu Norveške OBOS lige sastaće se ekipe Starta i Groruda, u moglo bi se reći derbiju začelja. Start je u malo boljoj poziciji, i uoči ovog kola su na desetoj poziciji na tabeli sa skorom od sedam pobeda, šest remija i deset poraza.

Do sada su postigli 43 i primili 47 golova, što ih sa prosekom od 3,9 golova po meču svrstava na prvo mesto šamponata to parametru efikasnosti. Iako su na ovo meču blagi favoriti, pored odličnog napda moramo pomenuti i prilično nesigurnu odbranu, koja je na poslednjih pet mečeva primila čak 14 golova.

Grorud se nalazi u opasnoj zoni sa svega 24 osvojena boda iz 23 odigrane utakmice. Trenutno su na skoru od sedam pobeda, tri remija i trinaest poraza, uz 33 postignuta i 47 primljenih golova. Sa 3,5 golova na meču zauzmaju drugo mesto na tabeli po efikasnosti, odmah iza Starta.

Prednost Groruda na ovom meču može biti činjenica da su u dobroj formi, i uspeli su da većžu tri uzastopne pobede, tako da u ovaj meč ulaze u dobrom rapsoloženju. U prvom delu sezone je Start bio uspešniji sa 4:1, i pravo je vreme za revanš. Očekujemo da ovi timovi nastave u efikasnom ritmu, tako da su za nas golovi najizglednija opcija.

Over 3.5 goals 2,10 22bet

20.10 18:45, Salzburg – Wolfsburg, Champions League

Meč koji već sada može odrediti dalju sudbinu ovih timova po pitanju plasmana u drugu fazu će bti odigran na Red Bull Areni u Salzburgu. Posle dva odigrana kola Austrijski tim je na prvoj poziciji na tabeli u grupi G, sa četiri osvojena boda.

Nakon remija 1:1 sa Sevillom u prvom kolu, Salzburg je sa 2 pogotka sa bele tačke uspeo da dođe do veoma vredna tri boda protiv Lilla. Nisu ostavili baš ubedljiv utisak u prva dva meča, ali najvažnije za njih je da su tim bodovima napravili krupan iskorak ka možda istorijskom plasmanu u narednu fazu takmičenja.

Otežavajuća okolnost za mladog Matthiasa Jaisslea je činjenica da će van stroja za ovaj meč biti čak šestorica igrača: Junuzović, Koita, Paitkowski, Sesko, Solet i Vallci. I fudbaleri Wolsfburga će biti značajno oslabljeni nu ovom duelu, obzirom da će meč propustiti Bialek, Gerhardt, Guilavogui, Schlager i Weghorst. Wolsfburgu je ovaj meč mnogo važniji jer su nakon dva odigrana kola sakupili samo dva boda.

U prvom kolu su odigrali 0:0 na gostovanju Lillu i propustili lepu šansu, a u prošlom kolu su na som terenu remizirali 1:1 sa Sevillom, koja je do boda došla sa penala u 87. mnutu golom Rakitića. Wolfsburg nema šta da čeka i mora da se otvori i napadne, jer im bod na ovom meču praktično ništa ne znači.

U trenutnom odnosu snaga Salzburg je blagi favorit, ali nikako ne bi smeli potceniti gostujuće fudbalere, koji su iako u trenutno lošoj formi dosta puta do sada pokazali koliko mogu biti opasni. I jedna i druga ekipa po našem mišljenju na ovom meču mogu do najmanje jednog gola, a obzirom da očekujemo da gosti napadnu, jednostavno moramo uzeti više nego odličan koeficijent na igru Over 2,5 goals.

Over 2.5 goals 1,90 22bet

20.10 21:00 Benfica – Bayern Munich, Champions League

Pre početka ove sezone bi malo ko poverovao da će u grupi u kojoj su Barcelona i Bayern, ekipa Benfice zauzimati drugo mesto na tabeli nakon dva odigrana kola. Nakon 0:0 u prvom kolu na gostovanju Dinamu u Kijevu, fudbaleri Benfice su odlučili da pokažu da nisu zalutali u ovo takmičenje.

Na svom terenu su ugostili favorizovanu Barcelonu, i održali joj pravi čas fudbala. Portugalci su ponizili tim iz Katalonije sa 3:0, i istakli ozbiljnu kandidaturu za drugo mesto u grupi. Igraju prilično strpljivo i svoju šansu traže uglavnom iz kontranapada, a činjenica da nisu primili gol na dva odirana meča dovoljno govoli o kvalitetu njihove odbrambene linije.  Bayern je očekivano lider grupe sa maksimalnih šest bodova nakon prva dva kola.

Sa gostovana Barceloni su se vratili sa tri gola u mreži Katalonaca, a u drugom kolu su demonstrirali silu nad Kijevskim Dinamom. Pobeda od 5:0 i čak 22 pokušaja ka golu čuvara mreže Dinama, dovoljno govore o odnosu snaga u tom meču. Ipak, možda i najteži zadatak u dosadašnjem delu sezone imaće na stadionu Luz u Lisabonu.

Videćemo kako će se ofanzivna igra Bayerna suprotstaviti defanzivnom stilu ige Portugalskog tima, a obzirom da će Benfica biti bez petorice igrača na ovm meču, sigurno je da će gledati da maksimalno uspore tempo igre, i da iz kontrnapada traže eventualnu šansu za pogodak.

Benfica je za ovaj meč bez Diasa, Fernandesa, Lazara, Pinha i Seferovića, dok su Bavarci bez Daviesa, Goretzke i Ulreicha. Iako je Bayern prava gol mašina, na ovom meču očekujemo ipak malo sporiji tempo i ne baš puno golova. Ipak Benfica nije baš isto što i Dinamo Kijev, i ovo će biti prvi pravi test za izabranike Nagelsmanna.

Under 3.25 goals 1,88 22bet ( pun dobitak se obračunava u slučaju najviše 2 postignuta gola, dok 3 gola donose polovinu profita )

PREDLAŽEMO DA TIKET ODIGRATE U SISTEMU 2 OD 3, ILI 2+3 OD 3.

Ukupni koeficijent 7.50

Kladionica 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan