Tiket dana – srijeda 21.12.2022

Srba331
20 prosinca, 2022
1294 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš listić dana za srijedu 21.12.2022 sastoji se od tri nogomentne i dvije košarkaške utakmice s ukupnim koeficijentom 3,32.

19:30 JL Bourg vs. Cedevita Olimpija, Eurocup

JL Bourg je u prošlom kolu izgubio 110:98 od Ulm-a, i taj poraz pokazao je nekoliko stvari. Prije svega, momčad iz Francuske doista ima dosta mana u obrani, koje skriva uspješnom napadačkom produkcijom. Također, samo 5 ili 6 igrača “nosi” ovu momčad, a vrlo često igrači su prisiljeni igrati u kontinuitetu više od 30 minuta u prosjeku.

Koliko god Cedevita u ovom trenutku izgledala očajno, sigurni smo da nije toliko lošija od momčadi koju predvode Floyd i Massenat. Ljubljančani imaju samo jednu pobjedu i stvarno je krajnje vrijeme da pokažu zube žele li doigravanje.

Cedevita Olimpija +14.5 AH @ 1,28

20:00 Igokea vs. Bahcesehir, FIBA Liga Prvaka

Prema posljednjim informacijama Kendrick Ray bi mogao propustiti ovaj meč za domaće. Ukoliko se to dogodi, šanse da Igokea dobije ovaj meč postaju zaista minimalne. Bahcesehir je u prošlom kolu izgubio 90:62 od Bilbaa, ali unatoč tome i dalje ima šanse za drugo mjesto. Sukladno tome, vjerujemo da će pokušati pokazati reakciju i izboriti se za vrlo vrijedan trijumf.

Moramo reći da je Igokea u ABA ligi poražena od Cibone na gotovo filmski način, tako da im ne možemo vjerovati jer smo vidjeli da užasno reagiraju u kriznim situacijama. Teško će ovdje Igoeka uspjeti uraditi nešto konkretnije.

Bahcesehir +12 AH @ 1,27

20:45 Celtic vs. Livingston, Škotska 1

Celtic trenutno dominira škotskim Premiershipom, ali iza njih je vrlo uporna momčad Rangersa koja je uz mnogo sreće u ovom kolu uspjela svladati Aberdeen. Taj trijumf Rangersa smanjio je razliku između ovih momčadi na samo 6 bodova, pa Celtic u ovom dvoboju ima imperativ pobjede.

O razlici u kvaliteti između Celtica i Livingstona suvišno je govoriti, pogotovo jer je Celtic u 16 susreta zabio 51 gol, dok su gosti u 15 utakmica zabili samo 15 golova. Celtic je izrazito dominantan na domaćem terenu i vjerujemo da će već u prvom poluvremenu pokušati završiti posao.

Prvo poluvreme 1+ golova @ 1,20

20:45 Coventry vs. WBA, Engleska Championship

Krajem listopada WBA je bio izgledni kandidat za prelazak u League One. No, uslijedila je serija pobjeda pa se WBA uspio “popeti” na 16. mjesto na tablici. Gostujuća momčad ima niz od 5 uzastopnih pobjeda, no unatoč svemu tome protiv Coventryja nosi epitet tek blagih favorita. Iako je Coventry udaljen samo 4 boda od play-off zone, u posljednje vrijeme ne ostavlja baš pozitivan dojam. Igraju “toplo-hladno”, a manjak samopouzdanja najbolje se vidi u utakmici protiv Swanseaja u prošlom kolu.

Onda su sredinom drugog poluvremena vodili 3:0, ali su na nevjerojatno glup način do kraja utakmice uspjeli primiti 3 gola. Ovdje nas čeka velika borba, gdje još moramo dati prednost gostima koji su pokazali da se mogu boriti i sa boljim protivnicima od Coventryja. Također, vjerujemo da će pitanje pobjednika biti riješeno u drugih 45 minuta.

Drugo poluvreme 1+ golova @ 1,28

20:45 Genk vs. Anderlecht, Belgija Kup

Anderlechtovi snovi o borbi za naslov završili su prije nego što su praktički počeli. Po svemu sudeći, Anderlecht će ove sezone imati dosta problema kako bi si osigurao priliku boriti se barem za Konferencijsku ligu sljedeće sezone. S druge strane, Genk suvereno dominira prvim mjestom na ljestvici, sa čak 10 bodova prednosti u odnosu na prvog pratitelja, tu razlika u kvaliteti nije upitna. Ali, pitanje je samo koliko ekipa Genka želi osvojiti i nacionalni kup.

Ukoliko je uprava kluba postavila jasan cilj igračima i upravi ove momčadi, momčad Anderlechta neće imati što tražiti u ovom dvoboju. Genk je trenutno bolji s barem 2 do 3 gola razlike, a nadamo se da bi barem neki od tih golova Genk mogao postići u prvom poluvremenu.

Prvo poluvreme 1+ golova @ 1,33

Koeficijent: 3,32
Kladionica: BET365

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.