Tiket dana – Srijeda 22.11.2023

Srba331
21 studenoga, 2023
2290 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za danas smo odabrali 3 fudbalske utakmice sa ukupnim koeficijentom 3,67. Uz mečeve sa tiketa dana, pripremili smo i dosta dodatnih predloga, tako da zaista lako možete napraviti dobitnu kombinaciju. Evo naših predloga za Tiket Dana za sredu 22.11.2023. godine.

TIKET DANA

Ne baš sjajna ponuda nas očekuje u sredu, ali smo se ipak potrudili da pronađemo nekoliko utakmica koje su nam se učinile zanimljivim. Birali smo kao i uglavnom do sada klađenje na golove jer je to jedini način na koji možete imati matematičke šanse da pobedite kladionicu, a mesto na našem tiketu su našli timovi iz Nemačke, Srbije i Bosne i Hercegovine. Uz naš tiket dana koji se sastoji od tri meča, pripremili smo i nekoliko dodatnih predloga ( fudbal + košarka ), tako da zaista lako možete napraviti dobitnu kombinaciju. Srećno!

14:00 / St. Pauli II vs Teutonia Ottensen / Nemačka Regionalliga North

Ovo su dva tima koja vole da igraju ofanzivniji, a njihovi mečevi su gotovo uvek prepuni golova. St Pauli ove sezone igra mečeve sa prosekom od 3.4 gola, dok je Tutonia još uspešnija sa 3.9 golova prosečno po utakmici. Pritom moramo pomenuti činjenicu da je 13 od ukupno 15 mečeva koje su gosti odigrali ove sezone završeno sa njmanje 3 gola. Domaći tim je u ozbiljnoj rezultatskoj krizi i njima bodovi mnogo više znače u ovom trenutku, tako da će sasvim sigurno St Pauli biti agresivniji i opasniji na terenu. Prilično je jasno da su golovi naš primarni izbor kada je ova utakmica u pitanju. Verujemo da će ih biti u oba poluvremena.

Prvo poluvreme 1-3 & Drugo poluvreme 1-3 golova @ 1,70

16:00 / Napredak vs Čukarički / Srbija Superliga

U pitanju je odložena utakmica osmog kola u kojoj će Čukarički protiv veoma neugodnog rivala pokušati da napravi potvratak na “pobedničke staze”. Protiv Partizana je Čukarički habro napadao i možemo reći da su dva gola u mreži golmana Jovanovića bila realnost, tako da je za nas prilično izgledna opcija u kojoj gosti na ovom meču stižu do jednog ili dva gola. Ako Napredak odigra barem malo koncentrisano i staloženo kao što ume, izvesno je da će i tim iz Kruševca pronaći put do protivničkog gola, tako da mi verujemo da će ovo biti duel sa barem dva a najviše četiri postiguta gola.

Ukupno golova: 2-4 @ 1,52

18:00 / Zrinjski vs Široki Brijeg / Bosna Premijer Liga

Iako je ovo lokalni derbi, moramo reći da nismo optimisti da Široki Brijeg ovde može “izvući” pozitivan rezultat. Tim pre jer je Zrinjski u poslednjem kolu dobio ozbiljan šamar u gradskom derbiju protiv Veleža, tako da se reakcija domaćeg tima očekuje u duelu protiv Širokog Brijega. Ako izuzmemo taj poraz iz poslednjeg kola moramo konstatovati da je Zrinjski kod kuće prilično dominantan, što prosek od preko 2.5 gola prosečno po utakmici dovoljno pokazuje. Vreme je da se Zrinjski vrati u trku za titulu, a pobeda na ovom meču bi razliku u odnosu na prvoplasirni Borac smanjila na samo četiri boda. Boljeg motiva od toga sigurno nema.

Prvo poluvreme 1+ & Ukupno 2+ golova @ 1,42

TIKET DANA 21.11.2023

14:00 / St. Pauli II vs Teutonia Ottensen – Prvo poluvreme 1-3 & Drugo poluvreme 1-3 golova @ 1,70

16:00 / Napredak vs Čukarički – Ukupno golova: 2-4 @ 1,52

18:00 / Zrinjski vs Široki Brijeg – Prvo poluvreme 1+ & Ukupno 2+ golova @ 1,42


Tip tiketa: Treble

Ukupna kvota: 3,67

( Kvote su bile validne u momentu objavljivanja tiketa – Utorak 21.11.2023 20:00 )

Kladionica: Mozzart

Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

DODATNI PREDLOZI


13:00 / OFK Beograd vs Tekstilac – OFK Beograd 1 @ 1,65

17:00 / Dunav Ruse vs Levski – Dunav Ruse azijski hendikep +2.5 @ 1,50

18:00 / Prometey vs Venezia – Prometey 1 @ 1,45

18:30 / AEK Athens vs Szczcin – Szczecin +15.5 azijski hendikep @ 1,45

21:00 / Barnet vs Oldham – Prvo poluvreme 1+ & Drugo poluvreme 1+ golova @ 1,55

23:00 / Cruzeiro vs Vasco – Ukupno golova: 1-3 @ 1,33

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.