Tiket dana – srijeda 22.06.2022.

Dusan
22 lipnja, 2022
368 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Teniska sezona na travi postepeno dostiže svoj vrhunac. U toku su poslednji turniri pred najveći turnir na ovoj vrsti podloge, Wimbledon, koji startuje naredne sedmice, pa teniseri koriste turnire na Majorci i u engleskom Istburnu kao poslednju šansu da se što bolje pripreme. Stoga je naš tiket dana kada je srijeda 22.06.2022. u pitanju sastavljen od pikova sa ova dva turnira.

11:00 Alexander Bublik – John Millman, ATP Eastbourne

Nakon ispadanja u drugom kolu Roland Garrosa Alexander Bublik je rešio da se što bolje pripremi za travnatu sezonu, pa mu je turnir u Istburnu treći na ovoj vrsti podloge. Pre toga je nastupio u Štutgartu i Londonu i na oba upisao po jednu pobjedu i poraz.

Ove sedmice je u premijernom meču dobio Tiafoea sa 2-1 (5-7, 7-6, 6-0) nakon velikog preokreta. Kazahtanskom teniseru i dalje zna da oscilira koncentracija tokom meča i često ume da uđe u “žute minute”, ali kada je fokusiran, veoma je nezgodan.

John Millman je do glavnog žreba u Istburnu stigao preko kvalifikacija, što znači da je na ovom turniru već odigrao tri meča. Rivali su mu bili Laaksonen, Broady i Korda, pa ako prva dva trijumfa nisu iznenađenje, pobjeda nad Amerikancem u prvom kolu svakako jeste.

Ovaj Australijanac je već dugo deo ATP Toura, budući da ima 33 godine, ali nikada nije ostvario neki zapaženiji rezultat i uvek je važio za prosečnog tenisera.

Stoga je trijumf Alexandera Bublika naš prijedlog sa ovog meča.

Alexander Bublik To Win / 1.54

11:00 Cameron Norrie – Brandon Nakashima, ATP Eastbourne

Najbolje rangirani britanski teniser nije u željenom tonu startovao travnati deo sezone. On je izgubio svoj jedini meč prošle sedmice u Queen’s Clubu od Grigora Dimitrova sa 1-2 (7-6, 1-6, 4-6).

Uprkos dobijenom prvu setu, Cameron Norrie je posustao u nastavku meča, pa je Bugarin, koji je dobroj formi, u poslednjih nekoliko meseci prošao dalje. Uprkos porazu, Britanac je prethodne sezone pokazao da ume da igra dobro na ovoj vrsti podloge, tako da verujemo da ga ovaj poraz nije mnogo uzdrmao.

Sa druge strane mreže biće talentovani Amerikanac Brandon Nakashima, koji je ove sezone odigrao već devet mečeva na travi i upisao sedam trijumfa. U Istburnu je krenuo od kvalifikacija, tamo je pobedio sunarodnike Querreya i Johnsona, dok je u prvom kolu bio bolji od Britanca Clarkea sa 2-0 (6-3, 6-1).

U ovoj rundi ga čeka znatno teži zadatak, jer će Norrie biti motivisan da stigne što duže na ovom turniru kako bi odigrao što više zvaničnih mečeva pred start Wimbledona.

Cameron Norrie To Win / 1.72

11:00 Pablo Carreno Busta – Antoine Bellier, ATP Mallorca

Treći tip na tiketu čini duel sa Majorke, gde se u drugom kolu sastaju četvrti nosilac Pablo Carreno Busta i 303. Igrač sveta Švajcarac Antoine Bellier.

Najbolje rangirani španski teniser na ovom turniru bio je slobodan u prvom kolu, a na špansko ostrvo dolazi nakon sasvim zadovoljavajuće prošle sedmice u nemačkom Haleu. On je tamo dobio dva respektabilna tenisera Holgera Runea i Sebastiana Kordu, da bi u četvrtfinalu bio eliminisan od Nicka Kyrgiosa sa 2-0.

Kako nikada nije važio za dobrog igrača na travi, Carreno Busta je zadovoljan trenutnom formom, koju će probati dodatno da izbrusi na Majorci.

Naspram sebe će imati malo poznatog kvalifikanta iz Švajcarske, koji uglavnom tokom sezone nastupa na čelendžerima. U prvom kolu na ovom turniru je iznenadio Argentinca Delbonisa, specijalistu za šljaku, i u srijedu će imati retku priliku da se nadmeće sa nekim od tenisera iz Top 50.

Iako trava nije podloga na kojoj Pablo Carreno Busta preterano uživa, u ovom duelu je apsolutni favorit i mišljenja smo da će opravdati tu ulogu.

Pablo Carreno Busta -3.5 games / 1.57

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA SOLIDNIM KOEFICIJENTOM 4.17, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO INKASIRATI VIŠE OD 30 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan