Tiket dana – srijeda 24.08.2022.

Alex
23 kolovoza, 2022
1814 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ipak smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Tiket dana za srijedu 24.08.2022. sastavljen je od tri fudbalska tipa. Naš analitički tim fokusirao se na dva takmičenja – engleski EFL Kup i kvalifikacije za Ligu šampiona, te sastavio tiket ukupne kvote 4.53.

20:45 Leeds – Barnsley, England League Cup

Fudbaleri Leedsa odlično su otvorili novu sezonu. Izabranici Jesseja Marscha ostvarili su dve pobede i jedan remi u prva tri premijerligaška kola, što je znatno bolji start nego ranijih sezona. Naročito impresivna bila je njihova igra u trećoj rundi minulog vikenda protiv favorizovanog Chelseaja. Oni su slavili rezultatom 3-0 i rutinski “razoružali” četu Thomasa Tuchela.

Popularni Paunovi igraju lep, lepršav i napadački fudbal. Stvaraju mnogo šansi, ali su defanzivno znatno disciplinovaniji nego ranijih sezona, pa primaju manje golova. Duel sa Barnsleyem biće šansa da neki igrači sa manjom minutažom skrenu pažnju na sebe. Tu pre svih mislimo na Sinisterru, Gelhardta i Greenwooda, talentovani trio ofanzivnih igrača, koji može da nanese mnogo štete odbrani trećeligaša.

Barnsley je loše otvorio sezonu u League One. Upisali su dve pobjede i tri poraza u prvih pet kola, pa su trenutno na 16. mjestu.

Total Goals Over 2.5 / 1.54

20:45 Tranmere – Newcastle, England, League Cup

Newcastle izarasta u tim za velika dela. Ako je neko sumnjao u to, onda je otklonio svaku dilemu nakon sudara Svraka i Manchster Cityja minulog vikenda na St. James’ Parku. Izabranici Eddijea Howea su odigrali sjajan meč, remizirali sa aktuelnim prvakom 3-3, a u jednom trenutku vodili su sa 3-1.

Očigledno je da će ova ekipa nastaviti da napreduje kroz sezonu, a gostovanje Tranmereu u EFL Kupu poslužiće stručnom stožeru da odmori glavne igrače i ukaže priliku rezervistima, gde takođe ima određenog potencijala.

Očekujemo da prvog minuta u ovom meču zaigraju Wood, Longstaff, Murphy, Fraser, kao i iskusni Lascelles, što će biti dovoljno da se savlada predstavnik League Two.

Ovaj četvrtoligaš nije najsjajnije startovao sezonu. Ostvarili su samo jednu pobedu u prvih pet mečeva, te jedan remi i čak tri poraza, pa su trenutno na 17. poziciji na tabeli.

Newcastle -1.5 / 1.73

21:00 PSV – Rangers, UEFA Champions League

U sredu će biti poznata imena poslednja tri učesnika grupne faze Lige šampiona. Najzanimljiviji duel playoff faze kvalifikacija jeste onaj između PSV-a i Rangersa, a rezultat prvog meča bio je 2-2. Budući da pravilo gola u gostima više ne važi, pobednik ovog susreta čekiraće kartu za evropsku elitu.

Obe ekipe igraju prilično efikasno u ovim kvalifikacijama. Holanđani su u prethodnoj rundi eliminisali Monaco. Rezultati u regularnih 90 minuta bili su 1-1 i 2-2, dok je Rangers bio bolji od belgijskog Royale Uniona SG. U Belgiji su domaćini slavili 2-0, a u Škotskoj su Policajci bili još ubedljiviji 3-0.

Iako očekujemo povećanu opreznost u igri oba tima, smatramo da su njihovi najveći aduti ofanzivni kvalitet, tako da očekujemo novu efikasnu utakmicu. PSV i Rangers nisu ekipe koje poslednjih godina igraju defanzivni fudbal, stoga tipujemo da će ponovo biti makar tri gola.

Total Goals Over 2.5 / 1.69

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet. UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA VEOMA DOBRIM  KOEFICIJENTOM 4.53. TO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE INKASIRATI OKO 44 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.