Tiket dana – srijeda 28.07.2021

Sportske
28 srpnja, 2021
403 Views
tiket dana

Odlucili smo se da danasnji tiket sastavimo od revans meceva drugog kola kvalifikacija za Ligu sampiona. Odabrali smo tri meca za koje smatramo da imaju najvece izglede, a ukupni koeficijent je vise nego dovoljan da se ostvari lep profit.

20:00 Ludogorets – Mura , Champions League qualification

Ozbiljan posao radi trener Ante Simundza u slovenackoj Muri.Nisu imali previse srece u zrebu i kao protivnika su dobili bugarski Ludogorec. U prvom mecu u Murskoj Soboti ovi timovi su odigrali 0:0, tako da je ovaj mec “do or die” i za jedne i za druge. Mura je bila mnogo opasnija u prvom mecu i u 84. minutu su propustili strasnu sansu da dodju do gola i do znacajne prednosti pred revans. Ludogorec je vise drzao loptu ( 61 % u prvom mecu ) ali mi nisu delovali dovoljno konkretno. Na svom terenu su dosta neugodni i umeju da odigraju tvrdo, na rezultat. U prvom kolu kvalifikacija su protiv Sahtjora iz Soligorska oba puta dobili po 1:0 , sto dovoljno govori o tome koliko su oprezni. Mislim da su kladionice totalno potcenile Muru sa koeficijentom preko 8. Imaju skladan tim sa odlicnim trenerom i mislim da su po kvalitetu egal sa Ludogorecom, tako da predlazemo da Ludogorec nece pobediti sa vise od 2 gola razlike.

TIP: Mura +2,5 AH @1,21 22bet

20:15 Young Boys – Slovan Bratislava , Champions League qualification

Odbranio se Slovan nekako u prvom mecu u Bratislavi, i u Bern stize sa aktivnim rezultatom. Prvi mec koji je zavrsen rezultatom 0:0 nije bio preterano zanimljiv niti atraktivan. Napadao je Young Boys, stvarao sanse ali su uspeli da samo 2 puta upute sut u okvir gola Slovana. Krenulo je u medjuvremenu i Svajcarsko prvenstvo i Young Boys je napravio sjajnu uvertiru pred mec sa Slovanom pobedivsi Luzern sa 4:3 u gostima, i to nakon preokreta. Opasna su ekipa i to narocito na svom stadionu, sto ocekujem da pokazu protiv Slovana. Jeste Slovan bez konkurenta u slovackoj ligi, ali ovo je ipak jedna stepenica vise za njih i mislim da nemaju kvalitet da se ozbiljnije suprotstave Svajcarcima. Young Boys nema priliku za popravni, tako da verujem da ce iskoristiti razliku u kvalitetu i domaci teren, i pokazati da je remi u Bratislavi bio samo los dan.

TIP: Young Boys to win @1,332 22bet

20:30 Crvena Zvezda – Kairat , Champions League qualification

Malo ko je ocekivao da ce se Zvezda iz Kazahstana vratiti sa golom zaostatka pred revans mec u Beogradu. U Almatiju je Kairat slavio sa 2:1 u jednom ne previse lepom mecu za gledanje. Kairat je stvarao sanse i vrsio pritisak prvih pola sata dok nisu dosli go prednosti, a onda se situacija na terenu okrenula i Zvezda je preuzela primat. Doslo je do izjednacenja autogolom stopera domacih, a onda je Kairat 15-ak minuta pre kraja bukvalno ni iz cega dosao po pobednosnog pogotka zahvaljujuci Makiju Banjaku. Zvezda nema sta da ceka obzirom da vise ne vazi pravilo gola u gostima, tako da verujem da ce juriti pobedu 2:0. Pobeda sa jednim golom razlike Zvezdi ne odogovara jer bi se eventualnim produzecima ili penalima plasman u trece kolo stavio na kocku, a potencijalni protivnik u narednoj fazi je daleko slabiji od Kairata.

TIP: Goals Scored In Both Halves – Yes @1,70 22bet

UKUPNA KVOTA: 2,74
KLADIONICA: 22bet

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske