Tiket dana – srijeda 29.06.2022.

Dusan
29 lipnja, 2022
384 Views
tenis tipovi

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Wimbledon je definitivno centralni sportski događaj ove nedelje, pa će naš tiket dana kada je srijeda 29.06.2022. biti sastavljen od tipova sa ovog prestižnog teniskog turnira. Nakon početnog odmeravanja snaga, pretposlednji dan juna nam donosi mečeve drugog kola u muškoj konkurenciji, a naš tim analitičara je pronašao trio tipova ukupne kvote 4.5.

14:30 Alexander Bublik – Dusan Lajovic, Wimbledon

Kazahstanski teniser Alexander Bublik je trijumfovao u jednom od derbija prvog kola Wimbledona eliminisavši Mađara Martona Fucsovicsa lakše nego što je bilo ko očekivao sa 3-0. On je tako još jednom pokazao da kada je skoncentrisan i fokusiran može parirati većini igrača na Touru, ali da mu je “luda glava” često glavni protivnik.

Dušan Lajović je, sa druge strane, do drugog kola došao tako što mu je Pablo Carreno Busta predao meč zbog povrede pri rezultatu 1-1 u setovima. Srpski teniser je daleko od idealne forme, njegove oscilacije su brojne u poslednjih nekoliko meseci, pa je na Wimbledon došao sa skromnim očekivanjima.

Da se španski teniser nije povredio, verovatno ne bismo gledali Srbina u drugom kolu.

Uoči ovog turnira, Bublik je učestvovao na tri turnira, a na poslednjem u Istburnu je eliminisan u četvrtfinalu od kasnijeg osvajača Fritza. Sa druge strane, Lajović je učestvovao samo na Majorci i tamo je izgubio već na startu od Altmaiera.

Alexander Bublik -4.5 / 1.51

15:30 Cameron Norrie – Jaume Munar, Wimbledon

Cameron Norrie je glavna nada britanske teniske javnosti i njihov najbolje rangirani teniser, a opšte je poznato da Britanci imaju nerealna očekivanja od svojih miljenika na Wimbledonu. Ovaj igrač je odlično otvorio turnir i lako “preskočio” Pabla Andujara sa 3-0.

Španski teniser nikada nije bio dobar na ovoj vrsti podloge, ali je Norrie još jednom potvrdio da uživa da igra na travi, pa mu je trijumf dobrodošao za porast nivoa samopouzdanja.

Sa druge strane, Jaume Munar je takođe bez izgubljenog seta prošao u drugu rundu, a slavio je protiv Brazilca Monteira. Ovo je bila prva pobeda na Wimbledonu za španskog igrača, koji nikada ranije u karijeri nije trijumfovao.

On se, kao i većina njegovih sunarodnika, najkomotnije oseća na šljaci i tamo pruža najbolje rezultate. U pripremi za treći gren slem u sezoni je odigrao samo jedan meč, na Majorci, gde je poražen u uvodnoj rundi od Karatseva.

Total Games Under 33.5 / 1.69

17:30 Tim Van Rijthoven – Reilly Opelka, Wimbledon

U jednom od poslednjih mečeva muškog programa za srijedu, snage će odmeriti dvojica odličnih servera Tim Van Rijthoven i Reilly Opelka.

Za holandskog tenisera doslovce niko nije čuo do početka turnira u Hertogenbošu, gde je dobio specijalnu pozivnicu i kao totalni anonimus osvojio trofej. U finalu je rutinski pobedio Daniila Medvedeva sa 2-0 (6-4, 6-1) i zavrednio wild card za Wimbledon. Tamo je nastavio u istom stilu, pa je u prvom kolu bez izgubljenog seta savldao Delbonisa sa 3-0 i zakazao duel sa 15. nosiocem.

Reilly Opelka važi za dobrog igrača na brzim podlogama, ali ovu sezonu na travi nije započeo dobro. On je eliminisan na oba turnira na kojima je nastupio uoči Wimbledona, Queen’s Club i Eastbourne, ali je u ponedeljak bio daleko bolji i sigurnom igrom eliminisao Španca Tabernera 3-0.

U drugom kolu ga čeka znatno teži izazov. Velike su šanse da duel Van Rijthovena i Opelke bude maratonski dvoboj sa mnogo osvojenih gemova na sopstveni servis i nekoliko tie breakova.

Total Games Over 41.5 / 1.66

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA SOLIDNIM KOEFICIJENTOM 4.5, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO INKASIRATI 35 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan