Tiket dana – srijeda 30.11.2022

Srba331
30 studenoga, 2022
2194 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

16:00 Australia vs. Denmark, World Cup

Još jedan u nizu mečva koji određuju putnika u osminu finala. Malo ko je očekivao da će Danci u poslednjem kolu biti prinuđeni da “jure” pobedu” kako bi se izvukli. S druge strane, Australija po svim predviđanjima nije trebala osvojiti nijedan bod, a u sredu će im svaki ishod sem poraza biti dovoljan za osminu finala. Ovo je utakmica gde Danci moraju napasti, i možda je pravo vreme da se vrate u ritam iz kvalifikacionog ciklusa, gde su igrali zaista sjajno u ofanzivi. Austrlaijanci su protiv Francuske pokazali mnogo defanzivnih “rupa”, a ako igrači Danske uspeju da nametnu ritam na vreme, barem dve lopte će završiti u golu Australije.

1p 1-3 i 2p 1-3 @ 2,05

16:00 Tunisia vs. France, World Cup

Francuska je jedna od retkih reprezentacija koja treći meč u grupnoj fazi može odigrati rasterećeno. Iako su na ovom turniru oslabljeni izostankom Benzeme, u duelima protiv Danske i Australije su pokazali da su legitimni kandidati za trofej. Tunis je ostavio prilično loš utisak, jer u prva dva meča nije uspeo da dođe do barem jednog gola. Tunis ima samo jedan bod i zaista samo teorijske šanse da se plasira dalje. Ovo bi trebao biti duel bez previše tenzija, jer i jedna i druga ekipa nemaju razloga za previše agresivnosti obzirom da je situacija oko rasporeda u grupi praktično rešena. Francuzi igraju za maksimalni učinak a Tunižani za ponos. Verujemo da bi ovog puta Tunižani mogli biti malo borbeniji na terenu.

France under 1.5 goals @ 2,55

20:00 Hapoel Jerusalem vs. Bakken Bears, FIBA Champions League

Po ko zna koji put u svojoj karijeri, Aleksandar Džikić pokazuje koliko mu prija uloga autsajdera. To je najbolje pokazao pre nekoliko dana kada je njegova Hapoel Jerusalem u gostima savladao favorizovani Maccabi Tel Aviv sa 80:75. Vremena za odmor nema puno jer ih već u sredu očekuje duel protiv danskog Bakken Bearsa, koji ih je namučio prilično u prvom duelu ove sezone. Tada je bilo 72:71 za Hapoel. Moramo priznati da Hapoel igra dobro, ali ima skraćenu rotaciju, i samo je pitanje vremena kada će to doći na naplatu. Meč protiv Maccabi-ja je bio izuzetno naporan i mnogo energije je potrošeno, što se ne bi moglo reći za goste koji su imali mnogo više vremena za odmor i pripremu. Hapoel jeste favorit, ali zaista očekujemo da će ekipa iz Danske pružiti organizovan i kvalitetan otpor.

Bakken Bears +12.5 @ 1,85

SISTEM: 2 od 3

Koeficijent: Od 3,79 do 13,74

Kladionica:
 Meridianbet

Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.