Tiket dana – Srijeda 31.01.2024

Sportske
31 siječnja, 2024
133 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za srijedu 31.01.2024. odabrali smo 1 košarkašku i 2 fudbalske utakmicu sa ukupnim koeficijentom 7,30. Kao i uvek kada su koeficijenti nešto viši, preporučujemo sistem 2/3.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 31.01.2024. godine.

TIKET DANA

21:15 – Liverpool vs Chelsea – Engleska Premier League

Zbog prednosti domaćeg terena i trenutne pozicije na tablici, Liverpool ima blagu prednost u ovom susretu. Međutim, prethodnih sedam mečeva između ove dvije ekipe završena su bez pobjednika u regularnom delu. Osim toga, na šest od tih utakmica broj postignutih golova bio je manji od tri. Stoga predlažemo klađenje na to da će ukupan broj golova biti manji od četiri.

Under 3.5 @ 1,87

19:00 – Monaco vs Partizan – Euroleague

Bez ofenzivnog doprinosa PJ Doziera Partizan gotovo da nema šanse napraviti iznenađenje na ovom teškom gostovanju. Dozier je u proteklom razdoblju pokazao zavidan ofenzivni potencijal i kvalitetu, te da samo treba “pronaći” pravi ritam. S obzirom na važnost utakmice za njegovu momčad, vjerujemo da će PJ Dozier od prve minute biti u prepoznatljivom ritmu.

PJ Dozier Over 11.5 points @ 1,85

19:00 – Barcelona vs Osasuna – Španjolska La Liga

Barcelona je nedavno pokazala ozbiljne obrambene slabosti budući da je primila 16 golova u prethodnih pet natjecateljskih utakmica. S druge strane, kao što smo već rekli, Osasuna je u 11 uzastopnih prvenstvenih utakmica postigla barem jedan gol, pa smo iz tog razloga ovdje odlučili riskirati i kladiti se da gosti neće doživjeti previše uvjerljiv poraz. S obzirom na trenutno stanje domaćih, Barcelona bi se trebala zadovoljiti pobjedom od jednog gola.

Osasuna +2 azijski hendikep @ 2,11

TIKET DANA

Vrijeme početka prve utakmice: 19:30

Ukupni koeficijent: 7,30

Važna napomena: koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. (Srijeda 31.01.2024 06:00) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica:  22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske