Tiket dana – subota 03.09.2022.

Srba331
2 rujna, 2022
1314 Views
tiket dana

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Vikend je ponovno pred nama, a samim time i vrlo bogata ponuda nogometnih utakmica. Za tiket dana “uzeli” smo utakmice iz najjačih svjetskih nogometnih liga, a golovi su nam i ovoga puta primarni izbor. Kvota od 4,99 je po našem mišljenju ima prilično solidnu vrijednost i nudi lijepu priliku za zaradu.

Evo naših predloga za Tiket Dana za Subotu 03.09.2022 godine

Brentford vs. Leeds, England Premier League, 16:00 CET

Momčad Brentforda je u dosadašnjih 5 utakmica zabila 10 i primila 7 golova. S prosjekom od 3,4 pogotka po susretu nalaze se na samom vrhu ljestvice najučinkovitijih momčadi lige, no u posljednja su dva susreta dva puta odigrali 1:1, pa je pravo vrijeme da se vrate u prepoznatljiv ritam.

Leeds je nešto skromniji što se tiče učinkovitosti s prosjekom od 2,6 golova po utakmici, a također su dvaput u posljednja dva susreta zabili manje od 2,5 gola.

I Brentford i Leeds vole puno brži tempo bez previše fokusa na obranu, pa su iz tog razloga golovi naš primarni izbor. Očekujemo golove u oba poluvremena.

Golovi u oba poluvremena – da ( 1,66 )

https://twitter.com/BrentfordFC/status/1565627057433968641?s=20&t=uBX0xqw37iYaRRanpogVag

Stuttgart vs. Schalke, Germany Bundesliga, 15:30 CET

Prošle sezone Stuttgart je doslovno u posljednjim trenucima uspio sačuvati mjesto u Bundesligi, a činilo se da će u novoj sezoni biti motivirani ostaviti puno bolji dojam.

Nakon 4 odigrana susreta imaju 3 remija i 1 poraz uz vrlo skromnu gol-razliku od 3:4, a ako se što prije nešto ne promijeni, čeka ih teška borba za opstanak.

Sljedeći protivnik bit će im Schalke, momčad koja je dosad osvojila samo 2 boda uz čak 11 primljenih golova.

Čini se da Stuttgart ovo ne bi smio propustiti, a mislimo da bi konačno mogli vidjeti sve ofenzivne kvalitete domaće momčadi u punom sjaju.

Golovi u oba poluvremena – da ( 1,65 )

https://twitter.com/VfB_int/status/1565595530813751296?s=20&t=aX03Im9MIfyDmTnSODKnIw

Lazio vs. Napoli, Italy Serie A, 20:45 CET

Lazio i ove sezone kod kuće igra sasvim drugačije nego u gostima.

Kod kuće su veoma dobri što se tiče golova, dok u gostima imaju dosta napadačkih problema.

Napoli je također momčad koja voli igrati ofenzivnije, ali im takav stil igre za sada nije donio željene rezultate.

U prošlom kolu odigrali su 1:1 kod kuće protiv Lecce-a, unatoč tome što su u drugom poluvremenu bili izuzetno dominantni, te propustili veliki broj izglednih prilika za gol.

U dvoboju dviju napadački orijentiranih momčadi veliku vrijednost vidimo u klađenju na golove.

Više od 2,5 gola (1,82)

https://twitter.com/OfficialSSLazio/status/1565044432868708352?s=20&t=QefQXhXX_NuRZ7uf1eNU-w

Ukupni koeficijent: 4,99
Kladionica:
22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.