Tiket dana – subota 03.12.2022

Srba331
3 prosinca, 2022
1166 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

16:00 Netherlands vs. USA, World Cup

Očekivalo se da će Holandija relativno lako obezbediti plasman u osminu finala, i Holanđani su ta očekivanja ispunili. Verovalo se da će tokom grupne faze biti veoma efikasni, ali smo tokom tri meča u grupnoj fazi mogli videti da ofanzivni segment igre definitivno nije zaštitni znak. Amerikanci su jedno od prijatnijih iznenađenja na ovom turniru, jer su jedna od reprezentacija koja nije pretrpela neuspeh. Igraju veoma disciplinovano i organizovano, i apsolutno smo uvereni da će Holanđani imati veoma velikih problema da ih eliminišu. Osim dobre igre u odbrani, Amerikanci su pokazali više nego solidne kvalitete koji se tiču ofanzivnog segmenta igre, tako da se nećemo iznenaditi ako se veći deo meča bude igrao pred golom Holandije. Iako je Holandija favorit, smatramo da se Amerikanci neće predati lako, i da će nijanse odlučiti o tome ko će biti putnik u četvrtfinale.

USA Over 3.5 corners @ 1,66

20:00 Argentina vs. Australia, World Cup

Nakon velikog razočarenja posle poraza od Saudijske Arabije, Argentinci su se konsolidovali i uspeli da dodđu do osmine finala. Njihova najbolja utakmica na ovom turniru je sasvim sigurno protiv Poljske, kada su na terenu demonstrirali dominaciju. Uz dužno poštovanje reprezentaciji Australije, mišljenja smo da će nakon ove utkamice krenuti kući. Ni po jednom segmentu igre ne mogu parirati Argentincima, i zaista ne vidimo način na koji bi oni ovde mogli pružiti ozbiljniji otpor. Kako je ovo poslednja prilika da Messi dođe do trofeja koji mu nedostaje, njegovi saigrači a i on sam će biti maksimalno fokusirani, jer bi eventualna greška u ovako važnom meču mogla imati nesagledive posledice. U ovoj utakmici će igrači Argentine biti glavni na terenu, iodbrana Australije će tokom svih 90 minuta bili pod ogromnim pritiskom.

Argentina to win and over 8.5 corners @ 2,12

20:00 Limoges vs. ASVEL, France LNB

Asvel za sada ostvaruje rezultate koji su slabiji u odnosu na njihov kvalitet. Asvel je na poslednjih pet mečeva u domaćem šampionatu i Euroleague pretrpeo čak četiri poraza, što je jasan znak velike krize. Limoges takođe nastupa u dva takmičenja, ali je suvišno porediti kvlaitet njihovih protivnika sa ekipama prpžotiv kojih igra Asvel. Iako je Limoges u seriji od tri pobede, ovde bi mogli imati velikih problema, tim pre jer Asvel mora prekinuti ovaj niz negativnih rezultata. Više puta smo mogli videti ove sezone da Asvel protivnike u domaćem šampionatu bez previše problema može spustiti na manje od 70 poena, a ako odbrana i borbenost budu na potrebnom nivou, igrači Limogesa će teško stići do 75 postignutih poena.

Limoges Team Total Under 83.5 @ 1,57

Koeficijent: 5,53

Kladionica:
 22bet

OSTALI TIKETI

Tiket 1:

16:00 Bursaspor vs. Buyukcekmece / Buyukcekmece +17.5 @ 1,64
17:00 Cibona vs. Cedevita Olimpija / Under 175.5 @ 1,75
20:45 Obradoiro vs. Barcelona / Obradoiro +13.5 @ 1,75

Koeficijent: 5,02 Kladionica: 22bet

Tiket 2:

18:00 Cagliari vs. Parma / Under 2.5 @ 1,79
18:00 Casa Pia vs. Braga / BTTS NO @ 2,01
18:00 Univ Craiova vs. U Craiova 1948 / Under 2.5 @ 1,88

Sistem 2/3 Koeficijent: 3,37 – 10,74 Kladionica: 22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.