Tiket dana – subota, 05.03.2022.

Dusan
5 ožujka, 2022
471 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za subotu 05.03.2022. godine

13:30 Leicester – Leeds, England Premier League

Domaći tim je u ovom trenutku mnogo bliži borbi za opstanak nego plasmanu u Evropu, dok je Leeds previse blizu opasne zone, tako da je njima ovaj meč mnogo važniji u ovom trenutku.

Leicester u ovaj duel ulazi nakon pobede 2-0 protiv više nego neugodne eklipe Burnley-a, dok je Leeds-u poraz od 4-0 protiv Tottenham-a bio četvrti neupseh u nizu. Ekipa Leeds-a nema više šta da čeka,obzirom da vreme polako odmiče, a porazi se ređaju na traci.

Upravo zato očekujemo nešto ofanzivnije njihovo izdanje, a znajući koliko je Leicester opasan kada mu se protivnik “otvori”, golovi su nam najizglednija opcija. Obe ekipe su sposobne da postignu ali i prime po najmanje jedan gol, a nadamo se da će u sutrašnjem meču golove ravnomerno raspodeliti u oba poluvremena.

1-3 i 1-3 ( u oba poluvremena će biti postignut najmanje 1 a najviše 3 gola )   /   1,87

17:00 Salzburg – Altach, Austria 1

Salzburg je dosta davno obezbedio prvu poziciju pred plej of, tako da nemaju previse takmičarskih motiva u preostalim mečevima regularnog dela šampionata, a za tri dana ih očekuje revanš duel protiv Bajerna u Ligi Šampiona.

U poslednje vreme su imali mnogo problema sa izostancima igrača, što je uzrokovalo manje efikasne partije nego što smo navikli. Altach je na poslednjem mestu na tabeli sa samo 13 osvojenih bodova, i ukoliko se ne dogodi neko čudo tokom plej auta, sledeće sezone ćemo ih gledati u drugoj ligi.

Altach je na poslednjih pet mečeva pretrpeo svih pet poraza, tako da ovaj duel ne dočekuju u najsjajnijem raspoloženju. Salzburgu je potreban povratak u takmičarski ritam, a Altach je idealan protivnik za popravljanje poljuljanog samopouzdanja I vraćanje u formu. Očekujemo da će pitanje pobednika biti rešeno već u prvih 45 minuta.

Prvo poluvreme više od 1.5 gola   /   1,95

20:45 Cagliari – Lazio, Italy 1

Lazio je ove sezone totalno nepredvidiva ekipa, koja je u stanju da pobedi jačeg protivnika, a isto tako i da pretrpi poraz od mnogo slabije ekipe. Rimski klub ima visoke ambicije, ali trenutna forma i dosadašnji rezultati ne idu u prilog tome.

Iako je Lazio sa prosekom od 3.6 golova po meču najefikasnija ekipa u ligi, ipak su odličan ofanzivni učinak „poništili“ veoma lošom igrom u odbrani, i ove sezone su veoma često primali golove iz kardinalnih grešaka.

Cagliari je zahvaljujući dobroj formi u poslednje vreme uspeo da pobegne iz opasne zone, ali im i dalje predstoji velika borba za opstanak.

Obzirom da obe ekipe imaju imperativ pobede na ovom meču, možemo očekivati otvoreniji i ofanzivniji meč, a kada na to dodamo činjenicu da obe ekipe ove sezone imaju dosta defanzivnih problema, klađenje na broj golova nam je najzanimljivija opcija na ovom meču. Očekujemo po najmanje jedan postignut gol u oba poluvremena.

1+1+ ( biće postignut po najmanje 1 gol u oba poluvremena )    /   1,83

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 6.67 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 7 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

 

 

 

 

 

 

Author Dusan