Tiket dana – subota 06.05.2023.

Sportske
6 svibnja, 2023
1764 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Juče smo imali gubitak malo veči od polovine uloga, a za danas smo pripremili 4 fudbalske utakmice sa ukupnim koeficijentom 13,08. Naravno, kao i uvek predlažemo popularni Yankee sistem, koji nam daje dodatnu sigurnost.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 06.05.2023. godine.

23:00 Sp Luqueno vs Guarani, Paraguay Apertura

Pronašli smo zanimljiv podatak kada je u pitanju istorija međusobnih duela ova dva tima. Naime, osam od poslednjih deset međusobnih duela ovih timoa je završeno sa najmanje tri postignuta gola. Pritom na prethodna četiri duela je postignto ukupno petnaest golova. Ipak, domaćin nije postigao gol na prethodna dva meča, što je prilično čudno. To bi se večeras moglo promeniti jer su gosti umorni nakon duela sa Emelec-om u Copa Sudamericana. Koeficijent 2,10 je zaista vredak rizika.

Total Over 2.5 @ 2,10

22:00 Real Madrid vs Osasuna, Copa del Rey

Iako je svaki trofej važan, otežavajuća okolnost za Real Madrid je to što ih već sledeće nedelje očekuje mnogo važnija utakmica protiv Manchester City-ja. S druge strane, Osasuna večeras može biti mnogo rasterećenija, što u ovakvim situacijama ume biti prednost. Osasuna želi trofej ali ofanzivno ne može parirati kvalitetnijem protivniku, te od gostiju očekujemo da spuste intenzitet igre na minimum, i da strpljivo sačekaju eventualnu priliku za gol. Sve u sveu, smatramo da će ova utakmica ispuniti očekivanja kada su u pitanju finalne utakmice. Ne verujemo u veliki broj golova večeras.

Total Under 3 @ 1,85

16:00 Bournemouth vs Chelsea, Premier League

Nakon mnogo godina će Chelsea ostati bez učešća u nekom od evropskih takmičenja naredne sezone. Potrošen je veliki novac, menjali su se treneri, ali su rezultati na kraju izostali. Šokantan je podatak da je Chelsea bez pobede na prethodnih sedam utakmica u Premier League, i stvarno bi bila velika sramota ako bi se taj negativni niz nastavio i danas. Na papiru, Chelsea je zaista mnogo kvalitetnija ekipa od Bournemouth-a, i mi verujemo da je konačno došlo vreme da se to i na terenu pokaže.

Goals in both halves – yes @ 1,80

15:00 AC Milan vs Lazio, Italy Serie A

Nakon šokantnog neuspeha u prošlom kolu, AC Milan ima imperativ pozitivnog rezultata u ovom meču. To će biti teško za ostvariti jer na stadion San Siro stiže drugoplasirana ekipa, stoga domaći ovu utakmicu moraju odigrati izuzetno oprezno i bez previše rizikovanja. Shodno važnosti meča ne očekujemo previše atraktivnih poteza, i ovde bi jedan gol veoma lako mogao rešiti pitanje pobednika.

Shots on target Total Under 8.5 @ 1,87

TIKET DANA

Vrijeme početka prve utakmice: 15:00

Ukupni tečaj: 13,08 ( PREPORUKA JE SISTEM 2,3,4 / 4 )

Kladionica: 22BET

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske