Tiket dana – subota 06.11.2021.

Dusan
6 studenoga, 2021
397 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 06.11.2021. godine

16:00 Hemel – Dorking, England National South

Trinaesto kolo National League South nam donosi duel između domaćeg Hemel-a i gostujućeg Dorking-a, u meču koji je od velike važnosti za obe ekipe. Hemel se nalazi na 19. mestu na tabeli sa samo 8 osvojenih bodova iz 10 odigranih mečeva, i imaju samo bod viška u odnosu na poslednjeplasirani Braintree.

Upisali su do sada 2 pobede, 2 remija i 6 poraza, uz gol razliku 11:27. Posle katastrofalno lošeg početka su upeli da malo podignu formu, pa su u poslednjih 5 mečeva uspeli da osvoje 8 bodova. Dorking je trenutno četvrti na tabeli sa 20 bodova, i zaostaju svega 3 boda za vodečim Dartfordom. Imaju 6 pobeda, 2 remija i 3 poraza, uz gol količnik od 22 postignutna i 17 primljenih golova, i druga su najefikasnija ekipa lige.

Nalaze se u dobroj formi obzirom da su vezali 4 trijumfa, a kada na to dodamo razliku u kvalitetu i ambicije, Hemel ne bi smeo predstavljati ozbiljniju prepreku.

2 1,80 meridianbet

16:15 Celta – Barcelona, Spain 1

Sa 11 osvojenih bodova iz 12 odigranih mečeva, Celta trenutno zauzima 16. mesto na tabeli Španske Primere. Do sada su postigli 10 i primili 14 golova, i spadaju u jednu od tvrđih ekipa u ligi. Nisu u preterano sjajnoj formi obzirom da su na poslednjih 5 mečeva osvojili samo 4 boda, i u prilog im ne ide činjenica da na 4 od poslednjih 5 mečeva nisu postigli gol.

U goste im dolazi Barcelona koja se nalazi u najgorem momentu u poslednjih 20 godina. Odlazak Lionela Mesija je neverovatno uticao na igru Katalonskog kluba, pa je Barcelona uoči ovog meča na devetom mestu na tabeli sa samo 16 bodova iz 11 odigranih mečeva.

Do sada su postigli 16 i primili 12 golova, što je iznenađujuće slabo u odnosu na prethodne sezone. Na poslednja 3 meča u ligi su osvojili samo 1 bod, a ceh je platio trener Kuman, na čije mesto je postavljen bivši igrač Barcelone Xavi. Trebaće malo vremena da se ekipa uklopi u stil igre novog trenera, a obzirom na to da je Celta veoma tvrda ekipa ove sezone, očekujemo meč sa manjim brojem golova.

Under 2.5 1,97 meridianbet

17:00 Wydad – Raja Casablanca, Morocco 1

Gradski derbi Casablance se igra u okviru desetog kola Botola Pro lige, i Wydad će ugostiti ekipu Raje. Wydad je prvoplasirana ekipa na tabeli sa 25 osvojenih bodova iz devet odigranih mečeva. Imaju skor od 8 pobeda i 1 remija, uz gol količnik od 14 postignutih i samo 2 primljena gola.

Jedini kiks do sada su doživeli protiv Chabab-a odigravši 0:0, i sem tog neuspeha mogu biti veoma zadovoljni postignutim rezultatima do sada. Raja Casablanca je druga na tabeli šampionata sa 20 osovjenih bodova iz 9 odigranih mečeva.

Na skoru su od 6 pobeda, 2 remija i 1 poraza, a to prati skromna gol razlika od 14 postignutih i 5 primljenih golova. Raja mnogo bolje partije pruža na gostujućim terenima gde su ostvarili sve 4 pobede, i to sa samo jednim primljenim golom. Na stadionu Wydad-a je u poslednjih 5 međusobnih duela Raja čak 4 puta uspevala da odnese bodove, a imajući u vidu da su ovo dve po kvalitetu veoma slične ekipe, i ovog puta prednost dajemo gostujućem timu.

X2 1,45 meridianbet

17:00 Debrecen – Honved, Hungary 1

Debrecen će u okviru 12. kola na svom terenu dočekati Honved, i biće ovo duel dve ekipe iz donjeg dela tabele. Debrecen je trneutno na pretposlednjem 11. mestu na tabeli sa 10 osvojenih bodova uz 11 odigranih mečeva.

Zanimljivo je da je Debrecen uprkos lošijim rezultatima jedna od najefikasnijih ekipa lige sa prosekom od 3,6 golova po mečua, a do sada su postigli i primili po 20 golova. Honved zauzima osmo mesto na tabeli sa 13 osvojenih bodova nakon 11 odigranih mečeva.

Imaju 4 pobede, 1 remi i 6 poraza, uz gol količnik od 18 postignutih i 20 primljenih golova. Sa 3,5 golova po meču su treća najefikasnija ekipa lige, odmah iza Debrecena. Trenutno su u seriji od 3 vezana poraza, i potreban im je ekspresni izlazak iz rezultatske krize.

Na poslednjih 5 međusobnih duela su obe ekipe postizale po najmanje 1 gol, a obzirom na golgetersku formu ove sezone realno je za očekivati da vidimo dosta golova i ovog puta.

BTTS & Over 2.5 1,93 meridianbet

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 10.47 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI ČAK 10 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

 

Author Dusan