Tiket dana – subota 07.08.2021

Sportske
7 kolovoza, 2021
349 Views
tiket dana

Iz siroke ponude danas izdvojili smo 3 meca iz razlicitih fudbalskih liga, i odlucili smo se da ih kombinujemo na tiketu. Danas tipujemo na golove na sva 3 meca, a ukupni koeficijent na ovim mecevima je odlican i nudi lep profit.

18:55 Mladost – Spartak Subotica, Srbija 1

Krenula je Mladost u novu sezonu sa 2 poraza, doduse minimalna.Kod kuce ih je novajlija u ligi Radnicki iz Kragujevca dobio 1:0, i to u sudijskoj nadoknadi. Odlican otpor su u sledecem kolu pruzili Crvenoj Zvezdi u Beogradu, i jedini gol su primili u prvom minutu nadoknade u prvom poluvremenu, sutem sa 20 metera. Pokazali su Lucanci da ce biti tvrd orah ove sezone i samo se ceka kada ce krenuti i sa golovima. Inace prosle godine su na svom terenu su bili odlicni, sa 11 pobeda, 6 remija i 2 poraza. Suboticani su takodje na negativnom skoru u ovoj sezoni, ali su za razliku od Mladosti njihovi mecevi prilicno efikasni. Posle remija 1:1 u prvom kolu sa Radnickim iz Nisa, slede 2 poraza. Najpre u Kraugujevcu od Radnickog 3:2 a zatim na svom terenu od Crvene Zvezde 3:1. Bio je Spartak opasan protiv Zvezde, stvarao sanse ali je primio 2 nesrecna gola. Nisu oni uopste losa ekipa, imaju mlad i perspektivan tim koji svakoj ekipi u Superligi moze da postigne gol. Ocekujemo otvoren mec i dosta golova.

tip: Over 2,5 ( 1.86 ) 22bet

20:45 Kortrijk – Genk, Belgija 1

Niko se nije nadao da ce nakon nekoliko uvodnih kola lider sampionata u Belgiji biti ekipa Kortrijka. Pobede nad Seraingom 2:0 i Antwerpenom 1:0 su bile dovoljne za 6 bodova i prvo mesto. Mozda ne previse efikasni mecevi, ali mecevi sa dosta stvorenih sansi za gol. U prva dva meca Kortrijk je na 5,5 suteva u okvir gola. Dolazi im Genk koji je neprepoznatljiv ove sezone. Remi na startu prvenstva sa Standardom 1:1, zatim neverovatan poraz 3:4 na svom stadionu od Ostendea i na kraju poraz od Sahtjora 2:1 kuci. Mora nesto da se menja, jer ovo nisu rezultati koji govore da je ovaj tim bio drugi prosle sezone u prventstvu. Kvaliteta ima i to nije sporno, ali nesto ne stima. Krajnje je vreme da Genk krene, a ovaj mec moze biti odlican za podizanje samopouzdanja pred revans sa Sahtjorom za nekoliko dana.

tip: Over 2,5 ( 1.60 ) 22bet

21:00 Gorica – Hajduk, Hrvatska 1

Gorica je lepo krenula ove sezone, te su nakon 3 kola skupili 6 bodova uz cak 9 golova vidjenih na njihovim mecevima. Za ocekivati je bilo da izgube od Rijeke, ali su se veoma brzo digli i dobili Sibenik na svom terenu sa 3:1 i Istru u gostima sa 2:1. Brz fudbal sa mnogo sansi je ono sto ih karakterise ove godine, i sigurno je da ce i veceras protiv Hajduka igrati na gol vise. Hajduk je ove sezone prilicno razocarao do sada. Uprkos velikoj euforiji kada je postalo zvanicno da ce Marko Livaja ostati u klubu, rezultati su vec poceli da izostaju. Slab pocetak u ligi i remi sa Lokomotivom Zagreb, poraz od Osijeka i minimalna pobeda nad Sibenikom. U Evropi su ispali od Kazahtanskog Tobola, i to posle pobede 2:0 kuci. Uspeli su da za 11 minuta u revansu prime 3 gola, a cak je Krovinovic promasio penal. Sada mogu da se okrenu prventstvu u potupnosti, ali ako se po jutru dan poznaje i ova sezona ce biti za zaborav. Hajduk je ranjiv sto ce Gorica sigurno pokusati da iskoristi. Ocekujemo mec pritiska za obe ekipe i misljenja smo da ce biti golova.

tip: Over 2.5 ( 1.74 )

Ukupna kvota: 5,178
Kladionica: 22bet

Za ovaj listic preporucujemo da odigrate mozda sistem 2/3 uz jedan do dva fiksa sa manjim koeficijentima

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske