Tiket dana – subota 09.07.2022.

Dusan
9 srpnja, 2022
399 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Opet puno skromnija ponuda nogometnih utakmica, pa su tako na našem listiću dana mjesto našle utakmice bjeloruske i litavske lige.

Evo naših predloga za Tiket Dana za subotu 09.07.2022 godine

16:00 Energetik-BGU vs. FC Gomel, Belarus Vysshaya Liga

Energetik-BGU je do prije dva kola bio lider prvenstva, a onda je u posljednje dvije utakmice dva puta remizirao i izgubio prvo mjesto od ekipe BATE-a.

Kako zaostaju samo jedan bod za BATE-om, i dalje su vrlo konkurentni u borbi za naslov. U goste im dolazi Gomel koji ove sezone nema neke posebne ambicije, pa nas je iznenadila činjenica da su kladionice tek blagu prednost dale domaćoj momčadi.

Nakon dva meča u kojima su bili nešto lošiji, očekujemo da se Energetik-BGU vrati u borbu za naslov na pravi način.

Over 2.5 / 2.00

16:00 Hegelmann vs. Suduva, Lithuania A Lyga

S obzirom na to da je već sada jasno da će Žalgiris ove sezone najvjerojatnije osvojiti naslov, Hegelmannova momčad morat će se boriti za mjesto u Konferencijskoj ligi.

S obzirom da imaju 4 boda više od Riteraia, moglo bi se reći da su na dobrom putu, ali ta prednost nije nedostižna pa će im dobri rezultati tek trebati.

U prošlom kolu neočekivano su poraženi, pa im je trijumf u dvoboju s ekipom Banga apsolutni imperativ. Inače, Banga je jedna od najlošijih obrambenih momčadi u ligi, pa možemo očekivati ​​da će igrači domaće momčadi to znati iskoristiti na pravi način.

First Half Over 1.5 / 2.75 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FC Hegelmann (@fc_hegelmann)

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 5.50, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 5 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan