Tiket dana – subota 10.12.2022

Srba331
10 prosinca, 2022
2611 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za subotu 10.12.2022 čine tri fudbalska meča sa ukupnim koeficijentom od 3,90 do čak 11,80.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

15:00 North East Utd vs. Chennaiyin, India ISL

Mora se reći da je domaći tim za sada razočarao. North East Utd ovaj meč dočekuje na poslednjem mestu, i zanimljiv je podatak da su do sada pretrpeli svih 8 poraza. Pritom, postigli su samo 4 gola, dok su primili 18 golova. Nalaze se u očajnoj formi, što najbolje pokazuje čak 11 primljenih golova na poslednjih pet utakmica. Chennaiyin je jedna od ekipa koja se bori za plej of, i za sada su udaljeni 2 boda od plej of zone. Ono što im kvari planove je serija od 2 uzastopna poraza, tako da moraju pokazati reakciju ukoliko žele da dođu do svog cilja.

Ovde nam pažnju privlači koeficijent za igru da će na meču biti najmanje 3 gola. Kladionica bet365 nudi odličan koeficijent od čak 1.72, što je zaista sjajno jer se radi o dve ekipe koje igraju mečeve sa velikim brojem golova. North East United je u seriji od četiri meča sa najmanje 3 gola, a u sličnoj golgeterskoj formi su i gosti obzirom da su i njihova poslednja četiri meča završena sa barem tri postignuta gola. Izbeći ćemo prognoziranje pobednika meča, i ovde ćemo probati sa klađenjem na golove. Verujemo u otvorenu i ofanzivnu utakmicu.

BET BUILDER / Over 0.5 in the 1st half + Total Over 2.5 goals ( 1+ prvo poluvreme i 3+ golova na meču ) @ 2,00

16:00 Morocco vs. Portugal, World Cup

Pretposlednji duel četvrtfinala Svetskog prvenstva u Kataru odigraće reprezentacije Maroka i Portugala. Biće ovo duel dve ekipe koje praktikuju dva potpuno različita stila igre. Marokanci su se na ovom turniru odlučili za izrazito defanzivni pristup, i takav način igre im je ipak nekako doneo plasman u četvrtfinale. S druge strane, Portugalci su sve četiri utakmice do sada odigrali veoma ofanzivno, ali će sada takav način igre biti na ozbiljnom ispitu. Ovde očekujemo da će Marokanci primeniti isti “recept” kao u utakmici protiv Španije. Totalno defanzivno. To smatramo jer objektivno ne mogu parirati ofanzivnim kvalitetima Portugalaca, ali istovremeno nije ni realno za očekivati da mogu eliminasati Portugal pouzdajući se samo u svoje defanzivne kvalitete.

Za Portugalce smo sigurni da će kao i protiv Švajcarske napadati gol protivnika svih 90 minuta, i da neće želeti da čekaju drugo poluvreme da reše pitanje prolaska u polufinale To znači da će cilj Portugalaca biti sticanje prednosti već u prvom poluvremenu, kako bi u drugo poluvreme ušli rasterećenije. Iako su Marokanci za sada ostavili sasvim solidan utisak, njihovo putovanje se ovde završava. Portugal ima kvalitetnije igrače na svim pozicijama, tako da nimalo ne dovodimo u pitanje njihov plasman u polufinale.

BET BUILDER / Over 0.5 in the 1 st half + Over 0.5 in the second half ( golovi u oba poluvremena 1+1+ ) @ 1,95

20:00 England vs. France, World Cup

Nakon očajnih rezultata u Ligi Nacija, malo ko je verovao da Englezi mogu da prođu grupnu fazu. Podmladili su ekipu za ovaj turnir, i utakmica protiv Irana je pokazala da je to podlađivanje tima imalo efekta. Naročitu sigurnost ali i individualni kvalitet su najbolje pokazali u mečevima protiv Velsa i Senegala. U te dve utakmice su pokazali sjajne ofanzivne kvalitete, ali istovremeno moramo pomenuti i odličnu igru u defanzivi. Tim pre jer u ta dva duela nisu primili nijedan gol. Francuska je na dominantan način došla do četvrtfinala.

Moramo izuzeti poraz protiv Tunisa jer taj meč nije imao nikakav značaj za Francusku, a da su veoma ozbiljni kandidati za trofej, Francuzi su pokazali protiv Poljske. U toj utakmici su “uništili” Poljake na terenu, i time poslali Englezima ozbiljnu poruku. U ovom meču nas očekuje sudar mladosti i iskustva, sudar dve veoma dobre ekipe, gde je jako teško prognozirati ko će ići u polufinale. Shodno svim kvalitetima oba tima, ali i iskustvu Francuza, smatramo da će biti utakmica sa dosta nadmudrivanja na terenu. I jedni i drugi mogu da postignu po barem jedan gol, što je po našem mišljenju najrealnije. Mi ipak biramo malo veći koeficijent, i prognoziramo da će ovo biti utakmica sa 2 ili 3 postignuta gola.

2 or 3 goals ( 2 do 3 gola ) @ 2,00

SISTEM: 2/3
Koeficijent: 3,90 – 11,80

Kladionica: BET365

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.