Tiket dana – subota, 11.12.2021.

Dusan
11 prosinca, 2021
472 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo jednu fudbalsku, dve košarkaške i jednu hokejašku utakmicu, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za subotu 11.12.2021. godine.

18:00 Sierra – La Chaux-de-Fonds, Švajcarska 2 hokej

Veoma važna utakmica za oba tima koja pobedom na ovom meču mogu popraviti plasman na tabeli. S obzirom da je ovo veliki derbi, očekujemo nervoznu utakmicu sa dosta manjim brojem šuteva.

Dva najbolja golmana u ligi bi trebalo da se postaraju da većina tih udaraca ne završi u zadnjem delu mreže, tako da mislimo da azijska gol linija postavljena na 6 pogodaka ima veliku vrednost. Dva međusobna duela između ova dva tima ove sezone su završena sa manje od 6 golova.

U obe utakmice, La Chaux-de-Fonds je pobedio, početkom oktobra sa 3:2 posle produžetka, dok su u gostima u novembru bili bolji sa 2:0. Sa ovom marginom od 6 golova, dobijamo povraćaj novca u slučaju tačno 6 golova. Rizik je tako još više smanjen u slučaju rezultata 3:3 u regularnom delu meča, pošto produžeci i penali nisu uključeni u opkladu.

Under 6  /  1.668  22bet

18:30 Norwich – Machester United, Engleska 1

Norwich je uoči ovog meča 20. mestu na tabeli Premier League sa svega 10 osvojenih bodova iz 15 odigranih mečeva, i trenutno su tri boda „ispod crte“. Norwich je bio u nizu četiri utakmice zaredom bez poraza, kada su u prošlom kolu izgubili sa 3:0 u gostima protiv Totenhema.

Pokazali su veoma disciplinovanu igru i stvorili su veliki broj šansi za gol, ali su i pored toga poraženi. Manchester United zauzima 6. mesto na tabeli sa 24 osvojena boda nakon 15 odigranih utakmica, i zaostaju tri boda za četvrtim mestom koje obezbeđuje učešće u Ligi Šampiona.

Manchester United je neporažen otkako je  Ole Gunar Solskjer napustio klupu tima (pet mečeva u nizu), a u poslednjoj odigranoj utakmici su na svom terenu remizirali 1:1 sa ekipom Young Boys-a u Ligi šampiona. Ralf Rangnik je odlučio da na tom meču odmori nosioce igre obzirom da nisu imali imperativ pobede, tako da protiv Norwich-a možemo očekivati najjači sastav United-a.

Gostujući tim bi trebao pokazati razliku u kvalitetu i doći do preko potrebne pobede, i smatramo da su u ovom trenutku kvalitetniji od Norwich-a za barem 2 gola razlike.

Manchester United -1 AH ( u slučaju pobede gostiju sa 1 golom razlike ulog se vraća)  /   1,75  22bet

19:00 Partizan – Cedevita Olimpija, ABA League

Partizan je na trećem mestu na tabeli sa skorom od 9 pobeda i samo 1 porazom nakon 10 odigranih kola. Jedini poraz do sada su doživeli od Crvene Zvezde, i ovo će im pored tog meča i duela protiv Budućnosti biti najveći izazov u dosadašnjem delu ABA lige.

Partizan ovaj meč dočekuje u dobrom raspoloženju, obzirom da su u sredu uspeli da savladaju Levallois sa 89:82 u Eurocup-u, ali obzirom da je to bio veoma iscrpljujući meč ostaje pitanje koliko će igrači usled velike potrošnje pre tri dana biti spremni da energetski pariraju protivniku kojem je ovaj meč od izuzetne važnosti.

Cedevita je porazima od Mega Mozzart-a i Zadra u prošlom kolu zakomplikovala sebi situaciju, a i trener Golemac se nalazi na „tankom ledu“, tako da mu je ovaj meč „do or die“, jer su sve glasnije priče da je uprava kluba sve nezadovoljnija.

Iako su napravili određene promene u rosteru, u sredu su u Ljubljani poraženi od Virtusa sa 104:101, ali smo videli naznaku da Cedevita ponovo ulazi u ofanzivni mod. Partizanu ove sezone nikako ne leže ekipe koje puno trče, obzirom da trener Obradović forsira defanzivnu igru, tako da je za nas hendikep od 8.5 poena na pobedu Partizana preveliki. Očekujemo reakciju igrača Cedevite, i meč na jednu loptu.

Cedevita Olimpija  +8.5 AH   /   1,71 22bet

21:00 Studentski Centar – Igokea, ABA Liga

Studentski Centar je ove sezone pokazao da ofanzivnom igrom mogu ostvariti dobre rezultate, imajući u vidu da trener Andrej Žakelj raspolaže relativnom skromnim igračkim kadrom.  Nosioci igre u dosadašnjem delu sezone su Vinales (17.6 poena po meču), Fletcher (11.9 poena po meču) i Kamenjaš (11.4 poena po meču), a ekipa prosećno pogađa u proseku 9 šuteva za tri poena po meču.

Igokea ove sezone igra u malo sporijem ritmu u ABA ligi, najviše zbog činjenice da igraju uglavnom po dva meča nedeljno. Uprkos tome su ostvarili za sada sasvim solidne rezultate, ali smo mišljenja da Igokea ove sezone može mnogo više.

U Laktašima su pobedli Crvenu Zvezdu sa 75:68, a prošle nedelje su bili veoma blizu pobede nad ekipom Partizana, ali su ipak posustali pri samom kraju meča. Najbolji igrači u ekipi ove sezone su  Waller (13.1 poena po meču), Ilić (11 poena po meču) i Starks (10.4 po meču), a u poslednje vreme se Aleksa Radanov ističe kvalitetnim partijama.

Prema kladionicama je Igokea favorit, ali bismo ipak izbegli predvišanje pobednika meča, i naš izbor za ovu utakmicu je opcija da če se meč završiti sa više od 154.5 poena. Domaći tim je više puta pokazao da bez problema može postići preko 85 poena, a kako i Igokea u svom timu sastavu ima sjajne šutere za očekivati je da postignu oko 80 poena.

Over 153.5   /   1.774  22bet

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 8.85 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 9 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET U PUNOM SISTEMU BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan