Tiket dana – subota, 12.02.2022

Dusan
12 veljače, 2022
751 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za subotu 12.02.2022. godine.

15:00 – Bologna, Italy 1

Primarni cilj ove sezone za Lazio je plasman u Ligu Šampiona, ali se stvari po njih de odvijaju baš po planu. Imaju zaostatak od 6 bodova u odnosu na četvrtoplasirani Juventus, tako da praktično do kraja sezone nemaju prava na grešku na “manjim” utakmicama.

Najeefikasnija su ekipa lige obzirom da su postigli 49 i primili 39 golova, što znači da mečeve igraju sa prosekom od 3.67 golova. Kod kuće je taj prosek i veći budući da sun a 11 mečeva na svom terenu postigli 28 i primili 16 golova.

Bologna zauzima 13. mesto na tabeli, i podjednako je udaljena od vrha i opasne zone, tako da im ovaj meč praktično ne znači ništa. Zanimljivo je da je Bologna na 11 gostujućih mečeva primila 21 gol, što je svrstava u red slabijih defanzivnih timova kada su u pitanju mečevi na strani.

Lazio mora napasti i ići na sva tri boda ako želi da zadrži kakave takve šanse da se ipak domogne Lige Šampiona, a obzirom da igraju kući, golovi ne bi smeli izostati.

Goals to be scored in both halves   /   1.66  22bet

16:00 Everton – Leeds, England 1

Everton se nalazi u grupi ekipa koje su veoma blizu opasne zone, i uoči ovog meča imaju samo 2 boda više u odnosu na prvi tim „ispod crte“. Do sada su na 21 odigranoj utakmici uspeli da postignu svega 25 i prime 38 golova, tako da se ne mogu baš pohvaliti ofanzivnim učinkom.

Mnogo efikasnije igraju na svom stadionu gde su na 10 mečeva postigli 15 i primili 17 golova, odnosno 3.2 gola prosečno po utakmici. Leeds je u nešto boljoj poziciji jer ima 23 boda, ali nije u situaciji da može sebi priuštiti luksuz opuštanja.

Leeds ima treću najslabiju odbanu u ligi koja je na 22 meča primila 43 gola, a na gostujućim ternima je taj učinak još slabiji jer su na 11 mečeva postigli samo 14 i primili čak 26 golova. Obema ekipama su bodovi preko potrebni kako bi nastavili borbu za opstanak u ligi, pa je iz tog razloga nezahvalno prognozirati pobednika ovog duela.

Leeds je u prošlom kolu odigrao veoma ofanzivno protiv Aston Ville (3:3 u gostima), tako da smo videli jednu potpuno novu stranu tima Marsela Bijelse. Nema razloga da ponovo ne odigraju tako, a da su golovi česta pojava u njihovih duelima protiv Evertona videli smo i u prvom delu sezone kada je bilo 2:2. Očekujemo ofanzivni pristup oba tima, i po bar jedan gol u oba poluvremena.

Goals to be scored in both halves   /   1.63  22bet

17:00 Montpellier – Lille, France 1

Domaći tim je sa čak tri poraza na poslednjih pet mečeva sebi u mnogome otežao situaciju u borbi za jednu od pozicija koja obezbeđuju učešće u Ligi Šampiona, pa su tako uoči ovog meča na sedmom mestu na tabeli sa zostatkom od osam bodova u odnosu na trećeplasiranu Nicu.

Eventualni neuspeh na ovom meču bi značio gotovo siguran oproštaj od nade da ipak mogu do ovog elitnog takmičenja, tako da ovaj duel protiv lilla za njih ima veliku važnost. Iz tog razloga Montpellier nema šta da čeka, već mora od samog starta odigrati ofanzivno i na gol više, a prosek od 3.1 gola po meču ih svrstava na treće mesto liste najefikasnijih ekipa u ligi, tako da to ne bi trebao biti veliki problem.

Prošlogodišnji šampion je tek na 11. poziciji na tabeli sa 32 osvojena boda, i još uvek imaju kakva takve šanse da se plasiraju na četvrto ili peto mesto na tabeli, i tako izbore izlaz u Evropu. U padu su forme jer su na poslednja dva meča oba puta poraženi uz samo jedan postignut gol, tako da je pravo vreme za reakciju.

Na strani ove sezone igraju malo otvorenije, što gol razlika 16:19 na 12 utakmica dovoljno potvrđuje. Veliki hendikep za njih će biti izostanak najboljeg igrača Yilmaza, ali sem njega je ekipa kompletna, za razliku od domaćeg tima kome će nedostajati čak tri igrača iz prvih 11.

Bod ne odgovara ni jednima ni drugima, tako da je to razlog više da vidimo ofanzivna izdanja kako Montpellier-a tako i Lille-a, a i istorija međusobnih duela je pokazala da su njihovi dueli efikasni ( 3 od 4 zadnja meča sa najmanje 3 postignuta gola ).

Goals to be scored in both halves   /   1.76  22bet

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 4.76 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE SKORO 5 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

Author Dusan