Tiket dana – subota 12.11.2022

Srba331
12 studenoga, 2022
2010 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

13:30 Manchester City vs. Brentford, Engleska 1

Domaćin se mučio u prošlom kolu protiv Fulhama, a sigurni smo da će to htjeti izbjeći protiv Brentforda. Manchester City zaostaje dva boda za Arsenalom pa je pobjeda u ovom meču apsolutni imperativ. Gosti će u ovom susretu imati dosta problema s ozlijeđenim igračima pa bi sve osim izuzetno uvjerljive pobjede domaćih bilo veliko iznenađenje. Vjerujemo da bi Haaland mogao nastaviti svoj golgeterski niz.

Brentford clean sheet 1st half – no ( City daje gol u 1.poluvremenu ) @ 1,31

17:00 Lens vs. Clermont, Francuska 1

Lens je u posljednje vrijeme u sjajnoj formi, jer su dobili četiri zadnje četiri ligaške utakmice. Gosti su u sredini tablice pa nemaju neki poseban imperativ pobjede u ovoj utakmici. Domaćin na svom terenu u sedam susreta ima svih sedam pobjeda uz gol-razliku 16:5, pa sve govori da bi Lens bez većih problema trebao nastaviti taj pobjednički niz u susretima pred svojim navijačima. Njihovi međusobni dueli tradicionalno su učinkoviti, pa vjerujemo u golove i ovoga puta.

Over 1.5 ( 2+ golova na meču ) @ 1,24

15:30 Bayer Leverkusen vs. Stuttgart, Njemačka 1

Leverkusenu nije mjesto u donjem dijelu tabele, što su igrači ovog tima najbolje pokazali u posljednja dva meča u Bundesligi. Leverkusen je ostvario dvije pobjede uz čak sedam postignutih golova, te u odličnom raspoloženju dočekuju Stuttgart koji će se i ove sezone boriti za opstanak. Stuttgart je u šest gostovanja primio čak petnaest golova, pa “miriše” da bi ova utakmica mogla biti vrlo uzbudljiva, ali i puna golova. Leverkusen je favorit i očekujemo treću pobjedu zaredom. U Bundesligi je posebno važno prvo poluvrijeme pa vjerujemo da će igrači domaće momčadi u prvih 45 minuta pokušati doći do prednosti.

Over 0.5 1st half ( 1+ golova prvo poluvreme ) @ 1,31

18:45 Emmen vs. Ajax, Nizozemska 1

Nakon poraza od PSV-a, Ajax je prije tri dana kod kuće odigrao 2:2 protiv Vitessea. Nakon neuspjele misije u Ligi prvaka, Ajax se okreće borbi za naslov, a kako sada imaju bod manje od PSV-a i Feyenoorda, praktički više nema mjesta za novi neuspjeh. Iako je Ajax u blagoj krizi, sigurno je bolji od prosječne momčadi Emmena. Inače, Ajax je dobio svih pet od zadnjih pet duela protiv Emmena, uz čak 24 postignuta gola.

Ajax to win ( Pobjeda Ajaxa ) @ 1,33

16:00 Tottenham vs. Leeds, Engleska 1

Iznimno važna utakmica za domaće kako bi što mirnije otišli na predstojeću stanku. Tottenham je prije početka sezone bio jedan od glavnih kandidata za Top 4, no ozljede su ih dosta “usporile”. Nedavno su izgubili 2-0 od Nottingham Foresta u EFL Cupu, ali mislimo da im to natjecanje ove sezone nije previše važno, jer nemaju dovoljno dugu klupu za borbu na više frontova. Leeds je momčad koja ne bi trebala predstavljati problem ni ovako ranjenom Tottenhamu. Kuluševski se vraća u formu i mislimo da bi konačno mogao biti X faktor.

Tottenham 1X ( Pobjeda Tottenhama ili nerešeno ) @ 1,23

Koeficijent: 3,48

Kladionica: 20bet

Ukoliko nemate račun u 20bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 100 €.

100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada



Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.