Tiket dana – Subota 13.01.2024

Srba331
13 siječnja, 2024
96 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za danas smo odabrali 3 fudbalske utakmice sa ukupnim koeficijentom 3,40. Evo naših predloga za Tiket Dana za Subotu 13.01.2024. godine. Srećno!

TIKET DANA 13.01.2024

20:45 / Monza vs Inter

Inter je veliki favorit u ovom susretu zbog svoje izvrsne forme i trenutačnog položaja na ljestvici. No, iako Monza ima prednost domaćeg terena, vjerujemo da će teško izvući pozitivan rezultat u ovom dvoboju. Također, smatramo da će utakmica biti zatvorenija, te stoga predlažemo klađenje na pobjedu Inter, uz predviđanje da Inter neće postići veliki broj golova na ovom susretu.

Inter daje manje od 2.5 gola @ 1,44

15:00 / Napoli vs Salernitana

Napoli nije postigao pogodak u prethodna četiri duela u svim natjecanjima, a utakmica na domaćem terenu protiv posljednjeplasirane momčadi na ljestvici je idealna prilika da se to promijeni. S druge strane, Salernitana je pronašla put do protivničke mreže u prethodnih šest odigranih susreta, pa nam se kombinacija da u subotu vidimo golove na obje strane čini kao dobar izbor za ovaj meč.

Prvo poluvreme 1+ & Ukupno 2+ golova @ 1,36

13:30 / Chelsea vs Fulham

U gosti, oni su u strašnom nizu. Doživjeli su šest poraza u 10 utakmica i od kolovoza su bez pobjede u gostima. Devet utakmica su bez pobjede, a u posljednje četiri gostujuće utakmice primili su tri ili više golova u svakoj utakmici. Stoga vjerujemo da se gosti na ovom meču neće previše žuriti.

Udarci u okvir gola: manje od 10.5 @ 1,72

KLIKNI NA SLIKU I ODIGRAJ OVAJ TIKET!

Tip tiketa: Treble

Ukupna kvota: 3,40 ( Kvote su podložne promjenama )

( Kvote su bile validne u momentu objavljivanja tiketa – Subota 3.01.2024 09:00 )

Kladionica: Bet365

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.