Tiket dana – subota, 14.05.2022.

Dusan
14 svibnja, 2022
576 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Na našem tiketu su dva meča gde se očekuje da će favoriti opravdati taj epitet, dok je treća utakmica praktično revijalnog tipa, a sva tri meča nude više nego solidan ukupni koeficijent, tako da se nadamo da će nam sutrašnji tiket dana doneti profit.

Evo naših predloga za Tiket Dana za subotu 14.05.2022. godine

Union Berlin vs. Bochum, Germany Bundesliga, 15:30

Domaći tim ima lepu priliku da ostvari veoma veliki uspeh – plasman u grupnu fazu Lige Evrope naredne sezone. Union Berlin ima dva boda prednosti u odnosu na sedmoplasirani FC Koln, tako da će im i jedan osvojen bod na sutrašnjem meču biti dovoljan za ostvarenje cilja.

Nalaze se veoma dobroj formi, in a poslednjih pet odigranih mečeva su upisali četiri pobede i jedan remi, uz čak trinaest postignutih i samo četiri primljena gola. Bochum će sutrašnji meč odigrati bez pritiska , tako da možemo očekivati ofanzivniji ritam meča, i verujemo da će Union Berlin ubedljivom pobedom pred svojim navijačima potvrditi istorijski uspeh.

Over 2.5 ( 1.61 )

Monaco vs. Brest, France Ligue 1, 21:00

Monaco se bori da sačuva treću poziciju na tabeli, ali bi Monaco u slučaju da Rennes savlada Marseille mogao čak i do drugog mesta na tabeli. Prvi korak ka tome je pobeda u sutrašnjem meču protiv ekipe Brest-a, koja im je u prvom delu sezone nanela bolan poraz na domaćem terenu, tako da je pravo vreme za “osvetu”. D

omaći tim se nalazi u odličnoj formi, i trenutno je u seriji od pet uzastopnih pobeda, uz gol razliku od dvanaest postignutih i četiri primljena gola, i apsolutno zasluženo ima epitet velikog favorita u meču protiv Brest-a.

AS Monaco ove sezone kod kuće igra veoma ofanzivno ( trideset četiri postignuta gola na osamnaest odigranih utakmica ), tako da ne sumnjamo da će i sutra odigrati u istom ritmu i nastaviti seriju dobrih rezultata. Gostujućem timu bodovi nisu potrebni, tako da je to još jedan razlog više zašto verujemo u pobedu domaćeg tima.

AS Monaco ML ( 1.28 )

The Strongest vs. Guabira, Bolivia 1, 22:00

Pred nama je poslednje kolo regularnog Bolivijskog šampionata u fudbalu, i ekipa The Strongest-a će pokušati da sačuva prvo mesto na tabeli i prednost domaćeg terena u plej ofu.

The Strongest trenutno ima prednost od jednog boda u odnosu na Oriente Petrolero, ali imajući u vidu da se očekuje da će Oriente trijumfovati protiv Santa Cruz-a, The Strongest-u samo pobeda na sutrašnjem meču garantuje prvo mesto na tabeli.

Devet od poslednjih deset međusobnih mečeva ovih timova koji su odigrani na stadionu The Strongest-a je završeno sa najmanje tri postignuta gola, a obzirom da će domaći tim imati dovoljno motiva da sutrašnji meč odigra na visokom nivou, verujemo da će se serija efikasnih mečeva ovih timova nastaviti.

Over 2.5 ( 1.72 )

UKUPNA KVOTA: 3.54

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

 

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

Author Dusan